Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ντόρα: Δεν υπάρχει δίλημμα αριστερά ή δεξιά. Το δίλημμα είναι αν θα πάμε μπροστά ή πίσω

Dora-Bakoyanni-ND

Σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων για τα 40 χρόνια της ΝΔ έδωσε το παρών και μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε την ανάγκη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός.
Παράλληλα, επανέλαβε την πάγια θέση της για εθνική συνεννόηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει δίλημμα αριστερά ή δεξιά. Το δίλημμα είναι αν θα πάμε μπροστά ή πίσω».
dora“Χρειάζεται ένα minimum εθνικής συνεννόησης γιατί πάνω από όλα είμαστε Έλληνες και μετά κομματικά όργανα. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε θυσίες 5 ετών του ελληνικού λαού”, πρόσθεσε.
Ακόμη εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο η Ευρώπη να “χρησιμοποιήσει” την Ελλάδα ως μοχλό πίεσης για άλλες χώρες: “Δεν θέλω να δω ξανά την Ελλάδα να φθάνει στο σημείο μηδέν και να θυσιάσει περισσότερα απο όσα έχει ήδη θυσιάσει. Φοβάμαι πολύ μήπως η Ελλάδα, χρησιμοποιηθεί ως σκιάχτρο για τις υπόλοιπες λαϊκιστικές δυνάμεις της Ευρώπης”, σημείωσε.
Ακόμη υπογράμμισε πως “Πατριωτικός λόγος είναι η ύπαρξη της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή της πορεία”.
Τέλος, τόνισε πως υπάρχει ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων, αλλά δεν μπορεί να υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα: “Μεταρρυθμίσεις, ναι. Πρέπει να προχωρήσουμε. Δημοσιονομικά μέτρα, όχι. Γιατί έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών”.

ysterografa.gr