Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας γιόρτασαν οι ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας και Αργολίδας - Χρήστος Δημητρόπουλος: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε»

Εμφάνιση dim_e6.jpg  Τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας γιόρτασαν το Σαββάτο και την Κυριακή οι ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας και Αργολίδας, σε δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις με πολλούς προσκεκλημένους από την αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένου και του Κορίνθιου κ. Χρήστου Δημητρόπουλου. 

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά στελέχη της Παράταξης της Ν.Δ. απ' όλη την Πελοπόννησο,  να ανταλλάξει απόψεις σε θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας αλλά και να ενημερώσει τους ομολόγους του για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε πρόσφατα για την καταπολέμηση της ανεργίας σε Πανμπελοποννησιακό επίπεδο, για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, την στήριξη των νέων αγροτών και για την άρση του περιορισμού προσλήψεων των κληρικών μας.

Εμφάνιση dim_eee.JPG
Είχε επίσης ενδιαφέρουσα συνομιλία αλλά και γόνιμο διάλογο με τον τ. Διευθυντή της Ν.Δ. κ. Μενέλαο Δασκαλάκη (με τον οποίον διατηρεί χρόνια φιλία) , τον Υφυπουργό  Αθλητισμού και Βουλευτή Αργολίδος κ. Γιάννη Ανδριανό, την βουλευτή Β' Αθήνας κα Άννα Καραμανλή, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δ. Καμπόσο, τον τ. Νομάρχη Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκο και τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ. Περικλή Μαντά και κ. Β. Σιδέρη .

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος εξέφρασε μάλιστα τον θαυμασμό του για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία που παρείχαν οι διοικήσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών ενώ ανανέωσε το ραντεβού όλων για την Κορινθία και την εκδήλωση για την Επέτειο Ίδρυσης της Ν.Δ., το ερχόμενο Σάββατο (20/12) το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Εφύρα" στην Κόρινθο. 

Εμφάνιση dim_ee.JPG

Μετά το τέλος των διήμερων εκδηλώσεων, ο Επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:

«Τις δυσκολίες των καιρών τις βλέπουμε. Δεν μας πτοούν όμως. Είμαστε μαθημένοι στις δυσκολίες.

Ενωμένοι δεν υπάρχει τίποτα να μην μπορούμε να πετύχουμε. Διαιρεμένοι ελάχιστα είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε. 

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Κορινθία σε μια Νέα Ελλάδα, αντάξια της Ιστορίας της, αντάξια του μέλλοντος που θέλουμε για τα νέα παιδιά του Τόπου μας.

Τα πρόσωπα είναι ο παράγοντας που την περίοδο της μεγάλης κρίσης, την ώρα των μεγάλων αλλαγών και μεταβολών στην προσπάθεια για τη γέννηση του «νέου» στην πολιτική, παίζουν τον πλέον κρίσιμο και ουσιαστικό ρόλο. 

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μπροστά μας.»