Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

O Oλυμπιακός Λουτρακίου ευχαριστεί

Με το πέρας της Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2013-2014 το Σάββατο 26/4/2014  η Διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου αισθάνεται την ανάγκη να ανακοινώσει τις εξής ευχαριστίες:....
Α) Στους φιλάθλους και τα Μέλη για την συμπαράσταση σε όλους τους εντός και εκτός Αγώνες, καθώς και για την οικονομική στήριξη μέχρι τέλους, αναγκαία στην λειτουργία της ομάδος, ευελπιστώντας και στην συνέχεια αυτής της προσπάθειας από μέρους τους.
Β) Στον προπονητή Πέρρα Αναστάσιο καθώς και τον βοηθό αυτού Τσιούτσιο Θέμη, για την απρόσκοπτη δουλειά τους, την αγάπη τους για τον Σύλλογο και τους παίκτες ευελπιστώντας και για αυτούς συνέχεια αυτής της προσπάθειας.
Γ) Σε όλους τους ποδοσφαιριστές μικρούς και μεγάλους, νέους και παλιούς για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να έχει η ομάδα μια αξιοπρεπή πορεία τερματίζοντας στην 3η θέση. Ειδική ευχάριστη μνεία στους παλιούς Π. Κολλιάκο και Μ. Κριαρά γιατί και αυτών η προσπάθεια ήταν συγκινητική.
Δ) Στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας και στον Σύλλογο Διαιτητών γιατί παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις κατάφεραν να φέρουν εις πέρας και αυτήν την ποδοσφαιρική χρονιά.
Ε) Σε όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της Κατηγορίας για την ευγενή άμιλλα καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος.
      Τελειώνοντας θα θέλαμε  να ευχηθούμε στην συμπολίτισσα ομάδα του ΠΑΟ Λουτράκι Καλή Επιτυχία στους αγώνες των μπαράζ.
   

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Ο.Λ.