Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙ​Α "ΣΤΗΡΙΖΩ" - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΥΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε. κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕ​ΩΣ



Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω», κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θανάση Μπούρα, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά και βουλευτές, παρέδωσαν σήμερα τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για τη στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κάνοντας πράξη τη δέσμευση μας προς την Εκκλησία της Ελλάδος για στήριξη των συσσιτίων που πραγματοποιεί, παραδώσαμε σήμερα μέσω της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ, ενάμιση τόνο τρόφιμα σε αρκετές μητροπόλεις της χώρας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες, που σε δύσκολες εποχές, ενισχύουν έμπρακτα το αίσθημα της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται μέσω των Νομαρχιακών μας οργανώσεων.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έδωσε το παρόν στην παράδοση των προσφορών στη Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στέλνουμε σήμερα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης των Ελλήνων. Μήνυμα κοινωνικού πατριωτισμού των απλών ανθρώπων του Τόπου μας. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω», συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε στη Μητρόπολη τρόφιμα για τη στήριξη του κοινωνικού έργου που αθόρυβα επιτελεί η Εκκλησία μας. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε, γιατί ξέρουμε να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο»