Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η Προοδευτική Περιγιαλίου πέρασε από την Αρχαία Κόρινθο


 
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας κατα την 6η αγωνιστική   πανηγύρισε χθες η Προοδευτική Περιγιαλίου, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με 1-2.
Οι Περιγιαλιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δόση, μετά από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, από τον Ζιμπόλα Γ., αλλά οι «κίτρινοι» έφεραν το ματς στα ίσια με τον Πιτερό (13’), μετά από σέντρα του Ζιμπόλα Μ. Στο 42΄ και πάλι ο Δόσης με κοντινό πλασέ
ζευγάρωσε τα τέρματα της Προοδευτικής
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση, με σημαντικότερη, το δοκάρι του Ζιμπόλα Μ., το 1-2 όμως δεν άλλαξε, με την Προοδευτική να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κορδώσης, Ζώγαλης, Σοφός, Φλεβάρης, Ζιμπόλας Γ., Πιτερός, Ζιμπόλας Μ., Κονδύλης (80’ Λέκκας), Παπαμιχαήλ, Βάθης, Μιχαηλίδης (74’ Στάρφας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Μητσόπουλος, Κωσταγιάννης, Παπαφίλης, Κατσίγιαννης, Κολοκούρης, Κόσιβας, Δεσποτάκης, Σαζακλής (55’ Σούτας), Δόσης, Μερεμέτης (65’ Καραγκούνης), Ζαφειρόπουλος (90’ Αθανασιάδης)
 
Οι υπόλοιποι αγώνες της 6ης αγωνιστικής διεξάγονται σήμερα Κυριακή,και τα βλέμματα στρέφονται στους αγώνες ντέρμπι στον Άσσο και την Ξυλοκέριζα.
Στον Άσσο, ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου και στην Ξυλοκέριζα, ο Εθνικός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Τενεάτη. Στο Βέλο, ο ΑΟ Ζευγολατιού έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στο Αγγελόκαστρο, ενώ ο Σολωμός αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό. Στην Ευρωστίνη, ο Πανευρωστινιακός φιλοξενεί την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και στο Κρυονέρι, ο Αετός ψάχνει τη πρώτη του νίκη απέναντι στους Νέους Στιμάγκας.
Η 6η αγωνιστική
Σάββατο (2/11, 15:00)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
Κυριακή (3/11, 15:00)
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΟΛΩΜΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ