Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμια τιμητική διάκριση στον Γιάννη Λαλιώτη για την ανάδειξη του Φενεού από Πανκορινθιακή και Παναργολική ομοσπονδία Αμερικής

Στο πρόσωπο μου τιμήθηκε η εφημερίδα του Φενεού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για τον συνεχή αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια προασπίζοντας, διεκδικώντας  και αναδεικνύοντας τα χρονίζοντα προβλήματα της μάνας  γης του Φενεού!
 Θερμά ευχαριστώ την Πανκορινθιακή ομοσπονδία  Αμερικής και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Δούκα για την μεγάλη αυτή τιμή. 
Δεσμεύομαι ότι σε πείσμα των «κακών» καιρών θα προσπαθήσω να δίνω τον καλό αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της γενέθλιας γης  του Φενεού!
Μεγάλη τιμητική διάκριση αποτελεί η απονομή στον φίλο εκδότη της εφημερίδας "Πολιτιστικό Βήμα Φενεού" κ. Γιάννη Λαλιώτη, τιμητικού διπλώματος από την Παγκόσμια  Πανκορινθιακή και Παναργολική ομοσπονδία Αμερικής γιά την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια προβάλοντας και αναδεικνύοντας τα χρονίζοντα προβλήματα του Φενεού!
Ο Γιάννης Λάλιώτης μετά την τιμητική διάκριση στο προσωπό του από την Παγκόσμια Πανκορινθιακή και Παναργολική ομοσπονδία Αμερικής δήλωσε:

Ιωάννης Γ. Λαλιώτης"Στο πρόσωπο μου τιμήθηκε η εφημερίδα του Φενεού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για τον συνεχή αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια προασπίζοντας, διεκδικώντας και αναδεικνύοντας τα χρονίζοντα προβλήματα της μάνας γης του Φενεού!
Θερμά ευχαριστώ την Πανκορινθιακή ομοσπονδία Αμερικής και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Δούκα για την μεγάλη αυτή τιμή.
Δεσμεύομαι ότι σε πείσμα των «κακών» καιρών θα προσπαθήσω να δίνω τον καλό αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της γενέθλιας γης του Φενεού!"

Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" από το Δερβένι εύχωνται στο φίλο εκδότη Γιάννη Λαλιώτη , γιά την τιμητική του διάκριση, θερμά συγχαρτήρια και πάντα να έχει καλές επιτυχίες το έργο που επιτελεί προασπίζοντας, διεκδικώντας και αναδεικνύοντας τα χρονίζοντα προβλήματα για το καλό του Φενεού.