Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο Ρουμελιώτης σταμάτησε τον Ολυμπιακό που έχασε 0 - 3 από τον Ηρακλή Ξυλ. μέσα στο Λουτράκι

1378544 569484529797327 1326141287 n
Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, καθώς επεβλήθει με το εντυπωσιακό 0-3 μέσα στο Λουτράκι, επί  του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν ευκαιρίες, αλλά είδαν τον Ρουμελιώτη να λέει πολλές φορές «όχι», με ορισμένες επεμβάσεις του μάλιστα, να είναι εκπληκτικές.
Οι Ξυλοκαστρινοί αιφνιδίασαν μόλις στο 3’, όπου με ξαφνικό σουτ του Αλούσι πέτυχαν το 0-1.
Ο Ολυμπιακός πίεσε, είχε ένα πολύ καλό σουτ του Κριαρά, με το Ρουμελιώτη να απομακρύνει δύσκολα, για να απαντήσει ο Ηρακλής στην ευκαιρία, με το Δεδάκη να «σημαδεύει» τη συμβολή των δοκών (16’), με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είδαν τον Φραγκάκη να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες (κεφαλιά και σουτ λίγο άουτ), για να μείνει το 0-1 ως τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ηρακλής, όταν ο Αλούσι πέρασε και τον Μπάνο, πλάσαρε, αλλά ο Κορδαλής έσωσε πάνω στη γραμμή, από βέβαια παραβίαση την ομάδα του.
Ο Ρουμελιώτης ανέλαβε δράση, κάνοντας μια απίθανη επέμβαση σε εξ επαφής πλασέ του Κριαρά μετά από σέντρα του Παπαδημητρίου, ενώ είπε «όχι» και στην κεφαλιά του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» λίγο αργότερα.
Τελικά στο 71’ ο Κρισάφι, πέτυχε το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Αγγελής, όταν μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Σαμανίδη, ξέφυγε από τον Μπάνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Να σημειωθεί, ότι προσπαθώντας ο νεαρός Θεοδωρόπουλος να αποσοβήσει το γκολ για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, χρησιμοποίησε το χέρι του, με αποτέλεσμα να δεχθεί τη 2η κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του, με δέκα παίκτες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μπάνος, Μαυρέλης (68’ Μπασιώτης), Αγγέλου, Κορδαλής, Βλάσσης, Παπαδημητρίου, Κριαράς (83’ Παντελέου), Μπαστούνης (72’ Τρανούδης), Κεντροθανάση, Φραγκάκης, Θοδωρόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ρουμελιώτης, Πολυδωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Παναγουλόπουλος, Δεδάκης, Τακουμάκης, Κρισάφι (90’ Καλύβας), Σαμανίδης, Ραπουσάι, Αλούσι (83’ Αγγελής), Παπαδόπουλος (69’ Κουρούμαλης)
apopsi24.gr