Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον "Πόλεμο των Άστρων" (video)

7-yoda-force-no-safe-search
Twitter@EmOikonomidis
Το 1983, το κινηματογραφικό κοινό είδε την τελευταία ταινία της πρώτης τριλογίας του έπους που άλλαξε για πάντα ολόκληρες γενιές. Εκείνους που μέχρι και σήμερα αναζητούν τη “Δύναμη” μέσα και δίπλα τους, ενθυμούμενοι τα κατορθώματα των Ιπποτών του Τάγματος των Τζεντάι. Από τον Yoda μέχρι τον Luke Skywalker.
Εκείνη τη χρονιά, έκανε την εμφάνισή της στις αίθουσες η τρίτη και τελευταία ταινία της πρώτης τριλογίας του κινηματογραφικού παιδιού του George Lucas. Ο “Πόλεμος των Άστρων”, που ξεκίνησε το 1977 με την ταινία “Μια Νέα Ελπίδα” και συνεχίστηκε το 1980 με την ταινία “Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται”, έριχνε αυλαία με την “Επιστροφή των Τζεντάι”.
Όπως ωστόσο αποκαλύπτει το πρώτο trailer της ταινίας, που κυκλοφόρησε και πάλι πρόσφατα, ο αρχικός τίτλος που είχε σκεφτεί ο George Lucas ήταν “Revenge of the Jedi”, δηλαδή “Η Εκδίκηση των Τζεντάι”. Ο τίτλος άλλαξε, η ταινία έγραψε Ιστορία, και ο Lucas… έβγαλε το απωθημένο του με την τελευταία ταινία της δεύτερης τριλογίας: “Revenge of the Sith”. Δηλαδή, “Η Εκδίκηση των Σιθ”, πολύ πιο κοντινό στην πραγματικότητα, με τους Σιθ να είναι πιο… βολικοί από τους Τζεντάι στην αναζήτηση της εκδίκησης, από τη στιγμή που εκπαιδεύονται στη σκοτεινή πλευρά της “Δύναμης”.

Video


ystrografa.gr