Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Και ο Χολέμπας με Καλλονή! ΕΚΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΜΙΓΚΕΛ ΤΟΡΕΣ


Και ο Χολέμπας με Καλλονή! Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και να μένει εκτός προγράμματος και αποστολής, αλλά τον Χοσέ Χολέμπας να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Μίτσελ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με την Καλλονή.

Ο διεθνής μπακ, αν και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι εκτός Ρέντη και οδεύει για την Μπεσίκτας, είναι κανονικά στις 21 παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19/8, 21:30) στο ΟΑΚΑ.
Αντίθετα, ο Παπαδόπουλος προφυλάχθηκε εξαιτίας των μικροενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο από το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων».
Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ιμπαγάσα και Μίγκελ Τόρες. Οι 21 του Μίτσελ είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης και Βάις.
Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (18/8) οι παίκτες έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν και πάνω στο κομμάτι της τακτικής.
Το πρωί της Δευτέρας (19/9) οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή θα κάνουν ένα «χαλάρωμα» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στις 10:00.