Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ο Παπαμιμίκος τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή

Andreas-Papamimikos
Στη στρατηγική σύγκρουσης της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, ο Γραμματέας της Συγγρού Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε εξαρχής κεντρικό ρόλο, κάτι που διαφαίνεται και από όσα λέει ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τη συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Real News”.
“Η Χρυσή Αυγή θαυμάζει και νοσταλγεί τους νεοναζί. Εκμεταλλεύεται τον πόνο και την αγανάκτηση του κόσμου. Προσπαθεί να φορέσει τον μανδύα του αντισυστημικού, ενώ εκφράζει ό, τι πιο συστημικό”, σημειώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κάνει αναφορές και στη γενικότερη πολιτική κατάσταση, τονίζοντας ότι η κοινωνία δεν μπορεί να είναι όμηρος συντεχνιών και των ανά περιόδους αιτημάτων τους.
Παράλληλα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ασκεί κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι ανέχεται τις ακραίες θέσεις τις οποίες κατά καιρούς διατυπώνουν στελέχη της Κουμουνδούρου, ενώ επισημαίνει ότι η στήριξη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προς τον Αντώνη Σαμαρά αποτελεί ισχυρό χαρτί για την Ελλάδα.