Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ματσάρα για όσκαρ στην Τρίπολη- «Χ»ορταστικό ματς με 6 γκολ από Αστέρα και ΠΑΣ!

 
Οσοι επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο του Αστέρα για να παρακολουθήσουν το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στους Αρκάδες και τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν το μετάνιωσαν.

 Μαθήματα ποδοσφαίρου παρέδωσαν ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα στην χορταστική ισοπαλία του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 3-3. Τρεις φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι!
 Η εκκίνηση του αγώνα στην Τρίπολη ήταν εντυπωσιακή με 4 γκολ σ 32 λεπτά. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Τσαμπούρης χρησιμοποίησε το χέρι του μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Τσουκαλάς ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βελλίδης ανέτρεψε τον Μπαράλες, ο διαιτητής έδειξε την ασπρη βούλα και ο Ουσέρο έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα του στο 28΄όταν μετά από εξαιρετική ασίστ του Τσουκαλά ο Τσάβες πλάσαρε ιδανικά τον Γεωργακόπουλο, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Κάφα να σεντράρει και τον Ντε Μπλάσις με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 32΄.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άργησε να χτυπήσει και στο 57΄πήρε για τρίτη φορά κεφάλι στο σκορ χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Βίλα.

Στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε για να πάρει τον βαθμό και τα κατάφερε λίγο πριν το φινάλε, όταν ο Καράσκο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έγραψε το τελικό 3-3 στο 87΄.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης (74' Μπακασέτας), Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκοϊάν, Ζησόπουλος (66' Καράσκο), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Γκρατσίνι (54' Ναβάρο), Μπαράλες.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης (58' Κεϊτά), Τσάβες (71' Κρητικος), Βίλα, Ίλιτς (88' Σκόνδρας).