Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Φιλική ισοπαλία δίχως γκολ για Κόρινθο και Προοδευτική

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το πρώτο της φιλικό η Κόρινθος στο γήπεδο του Συνοικισμού, κόντρα στην Προοδευτική. Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έδειξε θετικά στοιχεία, αλλά φάνηκε επίσης ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλεία ώστε να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.
Η Κόρινθος δεν μπήκε καλά, καθώς δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά ώστε να ολοκληρώνει φάσεις, με αποτέλεσμα η Προοδευτική να φεύγει στην αντεπίθεση και να δημιουργεί κάποιες καλές ευκαιρίες, με πρώτη ένα σουτ μέσα από την περιοχή στο 13' όπου η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Αρχοντάκη.
Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ακόμα δύο καλές στιγμές στο 35' αυτή τη φορά με ένα σουτ εκτός περιοχής που και πάλι δεν ανησυχησε ιδιαίτερα τον Αρχοντάκη και στο 45' μετά από ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Αρχόντακης φώναξε ''παρών'' και έδιωξε τελευταία στιγμή.
Στην επανάληψη ο κ. Μαγκαφίνης έκανε αρκετές αλλαγές με την ομάδα του να μπαίνει δυνατά αυτή τη φορά και να κυνηγάει όλες τις φάσεις. Στο 52' ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για την Κόρινθο, καθώς ο Κερμενίδης δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά ήταν αδύναμο και δεν απείλησε.
Οι καλές ευκαιρίες δεν σταμάτησαν εκεί για την Μπάρτσα όμως, καθώς στο 60' μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Φίλη, ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα.
Πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς ''Μπάρτσα'' έκανε ο Μανιάτης που πριν από λίγες ημέρες αποκτήθηκε, καθώς και ο Φίλης που για ακόμα μια φορά έδειξε την εμπειρία του. Θετικά στοιχεία έδειξε και ο νεαρός Σταύρος Σακελλαρίου που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Λούβρης, Φίλης, Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης, Καφαντάρης, Χανιώτης, Μπούκης Έπαιξαν και οι: Κόντης, Γιουβανέλης, Αμπαδιωτάκης, Καρβούνης, Σακελλαρίου, Κούρτογλου (αγωνίστηκαν ακόμα δύο παίκτες υπό δοκιμή)
Προοδευτική: Μπαντικος, Λαζουρας, Μπουχώνης, Παπανικόλας, Τούρλος, Λιμνιος, Αλεξίου, Μακαρονάς, Κοξαράκης, Κακκαβάς, Μπρούνο Έπαιξαν και οι : Νιφαδόπουλος, Δουβλής, Κολιούσης, Μαργιόλης, Αντωνίου, Ρούμπο, Ποτουρίδης