Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ιγνατιου: Ας συναντούσε ο Μηταράκης τους κερδοσκόπους

Mixalis-IgnatiouΜε άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, αποτιμώντας θετικά τα αποτελέσματα, αφήνει ωστόσο αιχμές για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.
“Ο Μηταράκης έπρεπε να γνωρίζει ότι ένας Πρωθυπουργός δεν συναντά κερδοσκόπους. Ας έκανε ο ίδιος αυτή τη “βρώμικη” δουλειά. Τραβολογούσε έναν ολόκληρο πρωθυπουργό, πηγαινοφέρνοντάς τον από την Ουάσινγκτον στη Νέα Υόρκη και πίσω, για να συναντήσει επικεφαλής hedge funds, που στο παρελθόν κερδοσκοπούσαν σε βάρος της Ελλάδας”, σημειώνει με νόημα στο άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο έγκυρος δημοσιογράφος και ανταποκριτής στις ΗΠΑ, αναφέρεται και στις επενδύσεις που προσδοκά η Ελλάδα να έρθουν στην οικονομία της χώρας.
“Δεν χρειάζεται τους ξένους κεφαλαιούχους που θα έρθουν στη χώρα μας να πάρουν ό, τι καλύτερο διαθέτει η πατρίδα μας για ένα κομμάτι ψωμί, μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε μηχανές παραγωγής των προϊόντων τους.
Αυτά είναι για τις δικτατορίες και τους υπανάπτυκτους λαούς. Χρειάζονται επενδυτές-πατριώτες”, καταλήγει ο Μιχάλης Ιγνατίου.

ysterografa.gr