Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αιτωλοακαρνανία: Θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες - Πιθανότατα ο ένας νεκρός να ήταν συγγενής τους - Ασύλληπτος ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα!


Μετά τη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα δύο εκ των δραπετών να πέσουν νεκροί στη μάχη με τα ΕΚΑΜ, πάνοπλοι αστυνομικοί παραμένουν σε εγρήγορση καθώς οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν πως δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και οι άλλοι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί μεταξύ αυτών και ο φερόμενος ως αρχηγός τους, Μάριαν Κόλα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο σημείο της συμπλοκής, η μάχη με τους δύο δραπέτες λίγο μετά τις 21.00 κράτησε περίπου ένα τέταρτο. Σύμφωνα με το agrinionews.gr στην κατοχή των δύο νεκρών βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, ίσως και 500.000 ευρώ.
Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένοι κακοποιοί πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία τον Μάιο σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα με λεία σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ.
Νέες πληροφορίες που είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν τα αρχικά δεδομένα έρχονται στο φως, λίγες ώρες μετά την άγρια μάχη στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας με δύο νεκρούς. Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δύο εκ των δραπετών έπεσαν νεκροί στη μάχη με τα ΕΚΑΜ, το πρώτο φως της ημέρας φέρνει στο προσκήνιο μία νέα εκδοχή.
Σύμφωνα με αυτή νεκρός φέρεται να είναι ο 25χρονος δραπέτης LIKA EDISON
Ο δεύτερος νεκρός φέρεται να είναι ένας Αλβανός θείος του, που επίσης είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων το 2006 και ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση των 8 Αλβανών τον περασμένο Μάρτιο. Ένας επίσης επικίνδυνος κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε τη συμμορία των 8 και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες οι ελεύθεροι δραπέτες είναι 4. Μεταξύ αυτών ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα, που ευθύνεται σύμφωνα με την αστυνομία για το θάνατο του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια...
Αλλά και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών, που μέχρι και πριν από λίγες ώρες φερόταν ως ο δεύτερος νεκρός της αιματηρής συμπλοκής με τους άνδρες των ΕΚΑΜ...

 Πληροφορίες από newsit.gr