Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τραγικό: Μέσα σε λιγότερο απο ένα μήνα πατέρας και γιός χάθηκαν ξαφνικά και απρόσμενα..!



Μία οικογένεια που μέσα σε 30 χρόνια έστησε μία ολόκληρη οικονομική αυτοκρατορία, στον χώρο του αυτοκινήτου και των κατασκευών.
Η οικογένεια Λουκά κατάγεται απο τα Μέγαρα αλλά επιχειρηματικά ξεκίνησε απο την Κόρινθο και επεκτάθηκε σε πολλές ακόμα περιοχές.
Ο μικρός αδελφός Μελέτης Λουκάς ήταν ο οικονομικός εγκέφαλος που επέκτεινε την εταιρεία “Auto Loukas”, όπως είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα και την έκανε την πρώτη στην χώρα.
Σε ολόκληρη την Πελοπόννησο κυκλοφορούν φορτηγά και μηχανήματα που πούλησε η εταιρεία των αδελφών Λουκά.
Στην Γερμανία όταν πήγαινε για αγορές ο Μελέτης Λουκάς, κάθονταν προσοχή οι Γερμανοί επιχειρηματίες γιατί ήξεραν την τεράστια ρευστότητα που είχε η εταιρεία του.
Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία μπήκε και στον χώρο των κατασκευών. Εφτιαξε μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα στην Αθήνα, την Κόρινθο αλλα και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.
Η ταμειακή ρευστότητα της επιχείρησης είναι τεράστια ακόμα και σήμερα… παρά την κρίση.
Τίποτα δεν μπορούσε να ανακόψει την πορεία αυτής της επιχείρησης..

Αλλά σκεπτόταν η μοίρα..
Πριν απο ένα μήνα ο επιχειρηματίας Μελέτης Λουκάς σε ηλικία 56 ετών έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
Ξαφνικά χωρίς κανείς να προλάβει να καταλάβει τι έγινε. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε όλα σχεδόν τα ζωτικά του όργανα και σε λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου..!
Τα ηνία της οικονομικής αυτοκρατορίας ανέλαβε ο 19χρονος γιός του…
Χθές το βράδυ μετά τις 10 έκλεισε τα γραφεία-στρατηγείο των επιχειρήσων στον Ισθμό της Κορίνθου, ανέβηκε στην μηχανή μαζί με την 17χρονη φίλη του και ξεκίνησε με υπερβολική ταχύτητα την πορεία του προς την Κόρινθο…
Μετά απο 50 μέτρα μπροστά απο τα γραφεία του κόπηκε το νήμα της ζωής του. Η μηχανή προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ο ίδιος εξέπνευσε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.
Η 17χρονη δίνει μάχη στο νοσοκομείο Κορίνθου…!
Μέσα σε λιγότερο απο ένα μήνα πατέρας και γιός χάθηκαν ξαφνικά και απρόσμενα..!
Ετσι ήταν η βούληση της μοίρας…
http://www.diogenis-press.gr

korinthostv.blogspot.gr