Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κατάπτυση ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ και προκλητικό Δελτίο Τύπου του Σύριζα κατά Χρυσής Αυγής για την κηδεία του Ντερτιλή

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η Δημοκρατική Αριστερά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς δεν σεβάστηκε τη μνήμη ενός παρασημοφορημένου Στρατηγού, του Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος παρέμεινε δεσμώτης για 38 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχει στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, απαγόρευσε προ δυο μηνών στον Στρατηγό να παρευρεθεί στην κηδεία του γιου του, καθώς του ζήτησε προηγουμένως να υπογράψει δήλωση. Ο Νικόλαος Ντερτιλής παρέμεινε απροσκύνητος στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς μέχρι το τέλος.
Η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: "Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα".

Οι τιμητές των πάντων από Μπαράκ Ομπάμα μέχρι Ρόζα Λούξεμπουργκ κι από Μάο μέχρι ΔΝΤ εσίγησαν για το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες πατριώτες τίμησαν με την παρουσία τους τον Στρατηγό Ντερτιλή. Οι κάποτε υμνητές του Τσαουσέσκου και τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ που υπήρξαν υμνητές του Στάλιν οργίστηκαν με την απόδοση σεβασμού σε έναν απροσκύνητο Ιδεολόγο της Εθνικής Ιδέας, ο οποίος πολέμησε αυτούς που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Κούβα και αγωνιζόντουσαν για "ανεξάρτητη Μακεδονία - Θράκη" (Απόφαση 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ).
Το θράσος τους αποτυπώνεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: "Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Αυτό που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι η συνενοχή της Πολιτείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη τους πυροβολισμούς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να σιωπά επιδεικτικά μπροστά σε αυτήν την προκλητική γιορτή του μίσους. ".