Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Ποιος ΠΑΟ; Τώρα έχουμε Αστέρα...» - Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3

«Ποιος ΠΑΟ; Τώρα έχουμε Αστέρα...»

«Χαρήκαμε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα».

Αυτή τη δήλωση έκανε στον Sentra 103,3 ο ακραίος μπακ-χαφ του Πλατανιά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», αλλά κατέστησε σαφές πως άπαντες, πλέον, στα Χανιά σκέφτονται το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργυρόπουλου στον Sentra 103,3:

Πώς ξύπνησε μετά το μεγάλο θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού:
«Ναι, σίγουρα, ήταν μία μεγάλη νίκη για μας τόσο από πλευράς ψυχολογίας όσο και από θέμα γοήτρου. Όμως έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολο ματς στο πρωτάθλημα».

Για το προσεχές ματς με τον Αστέρα και για το αν είναι βασικός στόχος το πρωτάθλημα για τον Πλατανιά:
«Είναι πολύ σημαντικό το ματς για μας κόντρα στον Αστέρα, είναι πιο σημαντικό αυτό το ματς. Προσοχή μας, πλέον, βρίσκεται σ' αυτό το ματς με την Τρίπολη. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Αστέρα, τότε θα χαρούμε περισσότερο τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, βασικός μας στόχος, άλλωστε, είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα».

Πως πήγε το ματς και πως ήρθε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου:
«Δεν τρελαθήκαμε να βγούμε μπροστά. Την κατάλληλη στιγμή επιτεθήκαμε, βάλαμε ένα γκολ σε ένα σημείο, όπου ο αντίπαλος μας δεν μπορούσε να αντιδράσει. Είχαμε καλή εικόνα, δείξαμε ότι μπορούμε και τα καταφέραμε. Δουλεύουμε πολύ και συλλογικά και ατομικά στον Πλατανιά. Βλέποντας μέσα στο ματς ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επιτεθεί, πήραμε ψυχολογία, ρισκάραμε και τα καταφέραμε. Σίγουρα δεν μπορώ να κρίνω το πώς αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός, αυτό είναι θέμα και του προπονητή, όμως δεν τον φοβηθήκαμε, δεν κλειστήκαμε, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες και κερδίσαμε. Επρεπε να κερδίσει η ομάδα, και για να γίνει αυτό, έπρεπε να ανέβουμε ψηλά και αυτό κάναμε».

Τι βρήκε στον Πλατανιά από τη στιγμή, μάλιστα, που έπαιξε και στον υγιή Αστέρα Τρίπολης:
«Είναι μία ήρεμη ομάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν ομάδες με προβλήματα σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, όμως ο Πλατανιάς δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο».

Πως είδαν στα Χανιά τη μεγάλη επιτυχία του Πλατανιά και πως το αντιμετώπισαν οι παίκτες:
«Μετά το ματς ναι μεν χαρήκαμε, όμως έχουμε δύσκολο ματς με Αστέρα, έτσι είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αν κάνουμε καλές εμφανίσεις, θα έρθουν και οι βαθμοί εύκολα για μας. Είδα στις εξέδρες ανθρώπους να γελάνε, να χαμογελούν, δεν έχουν ξαναδεί τέτοια μεγάλη επιτυχία και είναι λογικό να αισθάνονται έτσι».

Για το πώς κρίνει το πρωτάθλημα:
«Είναι περίεργο το πρωτάθλημα, βλέπουμε καινούριες ομάδες να πρωταγωνιστούν, όπως είναι ο Αστέρας, ο Ατρόμητος και να μην έχουν τους βαθμούς που θέλουν οι μεγάλες ομάδες. Το σκηνικό της παραμονής θα ΄χει ενδιαφέρον».

Για το αν το γλέντησαν κάπου:
«Δεν πήγαμε πουθενά. Μαζεμένα ίσως τα γλέντια μετά από μία επιτυχία επί του Αστέρα»

Η γνώμη του για τον Αγγελο Αναστασιάδη:
«Ο προπονητής μας δουλεύει σκληρά, είναι πολύ απαιτητικός, μας ζητά πράγματα να κάνουμε, μας δείχνει πράγματα που δεν έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Εχει περάσει πράγματα στην ομάδα, γίνεται εξαιρετική δουλειά στον Πλατανιά».

 sentragoal.gr