Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «Ηθικός αυτουργός ο Κούγιας»

 
«Ηθικός αυτουργός ο Κούγιας»«Ενας είναι ο ηθικός αυτουργός, ο Αλέξης Κούγιας».
Αυτό που δεν είπαν με… όνομα και επώνυμο, τόσο ο Σάββας Θεοδωρίδης, όσο και ο Κώστας Καραπαπάς, το «δηλώνει» η επίσημη θέση του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, η επίσημη θέση των Πειραιωτών για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα, θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής.
«Για όσα έγιναν υπάρχει ηθικός αυτουργός και αυτός είναι ο κ. Κούγιας ο οποίος πυροδότησε το παιχνίδι με κάθε τρόπο. Είναι ντροπή για την Πάτρα και την Παναχαϊκή να τους προσβάλλει ο κάθε Κούγιας με τις πρακτικές του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ «Αλλος ο ηθικός αυτουργός».
«Αλλος ο ηθικός αυτουργός»Υπονοούμενα άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα.Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως «άλλος είναι ο ηθικός αυτουργός για τα όσα συνέβησαν απόψε», φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Κούγια.Μάλιστα, στις δηλώσεις του διαχώρισε την ομάδα της Παναχαϊκής, υποστηρίζοντας πως «κάτι πρέπει να αλλάξει στην Παναχαϊκή, είναι μια ιστορική ομάδα».
«Είναι ντροπή αυτά που συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο. Αλλιώς ήξερα την Παναχαϊκή και άλλα είδα να γίνονται εδώ. Ογδόντα 80 φορές έγινε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα κατά της αστυνομικής διεύθυνσης επειδή έβαλε στην εξέδρα τους φίλους του Ολυμπιακού. Πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα με αυτήν την τακτική. Πρέπει οι αρχές να βρουν ποιος είναι ο αυτουργός για όσα έγιναν απόψε στο γήπεδο»,
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ «Οι νάνοι δεν μας κάνουν κακό»
«Οι νάνοι δεν μας κάνουν κακό»Σε «νάνους» που «δεν μπορούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό», αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για πρόκληση που δέχτηκαν οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, ενώ διαχώρισε την Παναχαϊκή από τους... νάνους, τονίζοντας πως μπορούν να κάνουν κακό στην ίδια την ομάδα της Πάτρας.
«Κάποιος ήθελε να προκαλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, την στιγμή που η μισή αστυνομία δεν ήθελε να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ανέβαιναν στις κερκίδες διμοιρίες των ματ χωρίς καμία εντολή με σκοπό να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στα γήπεδα, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν διμοιρίες των ΜΑΤ στην εξέδρα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Παναχαϊκή είναι ιστορικός σύλλογος. Την σεβόμαστε όπως σεβόμαστε και τον κόσμο της που είναι φιλήσυχοι και υποδέχονταν τον Ολυμπιακό όπως έπρεπε. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και δεν μπορούν να του κάνουν κακό νάνοι. Οι νάνοι όμως μπορούν να κάνουν κακό σε ιστορικές ομάδες όπως η Παναχαϊκή».

sentragoal.gr