Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Φονέας» του Πανιωνίου ο Φωστήρας!


fostiras1Δύο γκολ του Κάμπα, ένα στον Ταύρο κι ένα στη Νέα Σμύρνη, χάρισαν στον Φωστήρα ιστορική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε βάρος του Πανιωνίου.
Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Φωστήρα, αλλά σε συνδυασμό με την ήττα του (0-1) στο πρώτο παιχνίδι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πέτυχαν δύο γκολ με τον Ντούνη, στο 13' και στο 22', ενώ είχαν και δύο δοκάρια! Στο 12' με τον Μενδρινό και στο 45' με τον Γουνδουλάκη.
Η ψυχρολουσία για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήρθε στο 78ο λεπτό, όταν ο Ηλίας Κάμπας με κεφαλιά -έπειτα από κόρνερ του Δωροβίνη- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη. Στη συνέχεια ο σκόρερ έβγαλε τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Στα τελευταία λεπτά, ο Πανιώνιος βγήκε μπροστά για το 3ο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, με τους Κούρντι και Αραβίδη.
O θριαμβευτής Φωστήρας θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 το νικητή του ζευγαριού ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (89' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης και Καμπάνταης (46' Οκόγιε).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κ. Ψυρρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς , Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος (75' Κούτρος), Κάμπας.