Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ !

Απίστευτη πολιτική ανάλυση δημοσιεύτηκε πριν λίγο σε ιστοσελίδα της Πελοποννήσου για την ενότητα της ομάδας Τατούλη στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ενώ το πρωί το "δορυφορικό" κανάλι μίλαγε για προδοσία των συνεργατών και των συμβούλων του Τατούλη προς τον Περιφερειάρχη, που θα τον οδηγούσε μέχρι και σε παραίτηση, πριν από λίγο ... συντελέστηκε θαύμα !
Η ομάδα έστειλε ηχηρό μήνυμα ενότητας μιας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα :
"Στις εξέδρες όμως φαίνεται να κερδίθηκε μία άλλη μάχη. Πριν λίγο είδαμε να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι το γκόλ Ροζέριο Μάρτινς ο Πέτρος Τατούλης, ο Μπεντεβής, ο Γιαννακούρας,ο Ντάνος, ο Ρουμελιώτης και ο Πουλοκέφαλος. μαζί τους και η Ντίνα Νικολάκου. Ολοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αρκαδίας που την Δευτέρα δεν ψήφισαν την πρόταση του Περιφερειάρχη.. Η ομάδα φαίνεται ότι βρήκε τα κοινά της βήματα και ενώθηκε."
Δηλαδή από το πρωί που η "Η πλειοψηφία ανεξάρτητα απο την επένδυση και την ουσία της λύγισε και έπεσε ως χάρτινος πύργος κάτω απο την πίεση των πολιτών… Η Μεγάλη ΗΘΙΚΗ ΗΤΤΑ σημειώθηκε εντός της αιθούσης…οι περιφερειακοί σύμβουλοι σκόρπισαν σαν να είδαν τον Δράμαλη…!",
ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ


το γκολ του Ροζέριο Μάρτινς και η ομάδα ενώθηκε στα κάγκελα πανηγυρίζοντας !!!

Δηλαδή αν έκαναν και τίποτα άλλο θα μας έλεγε η ιστοσελίδα ότι η ομάδα είναι μπετόν αρμέ κανονικό ...

Ευχήνορας

Diaprisios.GR - Αποκλειστικό