Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

απονεννοημένο διάβημα - τραγικό αδιέξοδο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το απονεννοημένο διάβημα του 77χρονου Έλληνα συμπολίτη μας στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, δείχνει το τραγικό αδιέξοδο που έχουν οδηγήσει τον λαό μας οι πολιτικές των μνημονίων όλων των τελευταίων κυβερνήσεων.
Τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα απελπισίας και αυτοκτονιών, Ελλήνων συμπολιτών μας έχουν πληθύνει.
Το κύμα αυτοκτονιών έγινε σύμβολο της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είναι ανεπίτρεπτο στις δημοκρατίες (αν υποθέσουμε ότι είμαστε ακόμα σε καθεστώς δημοκρατίας) πολίτες να οδηγούνται στην αυτοχειρία μέσα απο την  απόγνωση, την οργή και της απελπισία.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών καταγγέλει την πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης. Μόνη  λύση είναι ο αγώνας του λαού, ο οποίος με επιμονή και πείσμα θα αγωνιστεί για την ανατροπή των συνθηκών που του επεβλήθησαν. 
Αποτελεί όνειδος για την Ευρωπαική Ένωση οι πολίτες μιας χώρας να οδηγούνται στην εξαθλίωση και την αυτοκτονία, κάτω απο τον ανυπόφορο ζυγό μιας νέας δουλείας που παραπέμπει σε καταστάσεις κατοχής και νέου αποικισμού. 
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών  εκφράζει την οδύνη του για την θυσία του συμπολίτη μας καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στούς οικείους του. 
Καλούμε τους  Έλληνες πολίτες να μη βάλλουν εναντίον του εαυτούς τους αλλά να διοχετεύσουν την οργή τους,  στους δυνάστες που τους εξουσιάζουν.
                                                          Από το Γραφείο Τύπου του ΚΑΠ-Σπίθα