Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Γ’ Εθνική υποβιβάζεται ο Ηρακλής

Στη Γ' εθνική κατηγορία (Φούτμπολ Λιγκ 2) υποβιβάζεται ο Ηρακλής αν μέχρι αύριο το πρωί στις 11 δεν παραιτηθεί επισήμως της προσφυγής του από τα πολιτικά δικαστήρια.
Την απόφαση αυτή πήρε σήμερα, μετά από συνεδρίαση (δια περιφοράς λόγω του κατεπείγοντος), η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ, η οποία στην ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων:
«Ομόφωνα αποφάσισε να επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Στην ίδια ως άνω ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Παρασκευή 9/9/2011 και ώρα 11:00, να παραιτηθεί επισήμως της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσει για τούτο εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση, μετά την παρέλευση του ως άνω χρονικού ορίου, ισχύει απολύτως η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012».

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο Ηρακλής
Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε σήμερα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο, διεκδικώντας το μπλοκάρισμα της συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στους αγώνες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Με την κίνησή της αυτή η ΠΑΕ Ηρακλής υλοποίησε την απαίτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, που τάχθηκε στην πλειοψηφία του υπέρ της προσφυγής στην δικαιοσύνη για την απόφαση που τον υποβιβάζει από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

ΠΗΓΕΣ: ΕΠΟ, ΝΕΤ, ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ