Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Τατούλης γνώριζε τα κατατόπια


Πολύ οικεία αισθάνθηκε το μεσημέρι περνώντας το κατώφλι της Συγγρού ο Πέτρος Τατούλης. Οπως αναφέρουν τα parapolitika.gr , ο κ. Τατούλης , χαιρέτησε τους αστυνομικούς και τις γραμματείς και περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει πάνω που βρίσκεται το γραφείο του Σαμαρά. Μόνο που η σύσκεψη γινόταν στο ισόγειο στην αίθουσα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.Πώς ήξερε ο περιφερειάρχης τα κατατόπια και πήγαινε πάνω;
Το Morias-News  συμπληρώνει ότι  τυπική αλλά αρκετά θερμή για να σπάσουν οι πάγοι, ήταν η συνάντηση Τατούλη - Σαμαρά στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού. Ο Πετράν με άνεση έφτασε τελευταίος από τους Περιφερειάρχες οι οποίοι ήταν ήδη μέσα στην αίθουσα ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο ισόγειο του κτιρίου. Χαιρέτησε αρκετό κόσμο, αγκαλιάστηκε με αστυνομικούς και κοπέλες της υποδοχής ενώ με την γνωστή απαλή γροθιά στο στήθος χαιρέτησε πολλά στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στο ισόγειο. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέβηκε λίγα λεπτά μετά την άφιξη Τατούλη και χαιρέτησε πρώτο τον Αρκά Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με μια θερμή χειραψία. Στην αποχώρηση των Περιφερειαρχών ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτησε τελευταίο τον Πέτρο Τατούλη στην πορεία του προς την έξοδο, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία στην είσοδο του κτιρίου.



Τέλος το ksipnistere.blogspot.com με  τον ερωτιματικό τίτλο "τα βρήκανΤατούλης – , Σαμαράς; " γράφει:
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο ευρύτερης συνάντησης του κ. Σαμαρά με τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας, όμως πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία μιλούν για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σπάσει ο πάγος και να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δύο Πελοποννήσιοι, με απώτερο σκοπό την έμμεση στήριξη Τατούλη από τη ΝΔ για την εκλογή του, στην Ένωση Περιφερειαρχών Ελλάδος
Η έμμεση στήριξη στην προκειμένη περίπτωση ερμηνεύεται υπό την έννοια να μην κατεβάσει επίσημα υποψήφιο η ΝΔ και να στηρίξει την υποψηφιότητα Τατούλη, κόντρα στον Γιάννη Σγουρό του ΠΑΣΟΚ.
Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει να διαβεί το κατώφλι των γραφείων της ΝΔ, από τότε που αποπέμφθηκε από τον Κώστα Καραμανλή. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι ο κος Τατούλης στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ στις ακλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.