Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αγωνία , μεταγραφες και φιλικά τεστ στο Κορινθιακό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να εξετάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους φακέλους των ομάδων της Football league και Football league 2, όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ. H ιστορία με τις ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες έχει ταλαιπωρήσει πολύ ειδικότερα φέτος, τις ομάδες της κατηγορίας, οι παράγοντες των οποίων… καρδιοχτυπούν για να μπορέσουν να έχουν πλήρη φάκελο και να πάρουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ετσι λοιπόν την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι η… Μεγάλη Πέμπτη για τις ομάδες της Γ Εθνικής.


Κόρινθος: Ενισχύεται και άλλο
Θετικές εντυπώσεις άφησε η Κόρινθος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στον Πύργο με τον Πανηλειακό. Επόμενο φιλικό για την Κόρινθος είναι το προσεχές Σάββατο 27/08 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με αντίπαλο τον Μανδραϊκό στις 18.00. Στο μεταξύ η διοίκηση της ομάδας επισημοποίησε την απόκτηση των Νικολόπουλου και Λαμπρογεώργου μέσω δελτίου τύπου (Παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι επίσημα από σήμερα ο 22ος φορ Αθ. Νικολόπουλος και ο 32ος σέντερ φορ Φ. Λαμπρογιώργος , οι οποίοι από σήμερα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.). Τέλος ανακοινώθηκε ότι οι μεταγραφές για την "Μπάρτσα" θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση τριών παικτών ακόμη.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Συνεχίζουν την προετοιασία τους ενόψει της νέας ποδοσαιρικής περιόδου οι ομάδες της Κορινθίας με φιλικές αναμετρήσεις , όπου οι τεχνικοί των ομάδων κάνουν τεστ δυναμικότητας , για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χθες έγιναν οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1-0
Σε φιλικό τεςτ που εγινε στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου νίκησε με 1 - 0 τον Αστέρα Δερβενίου

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Καλή εμφάνιση από τον Πέλοπα Κιάτου, παρά την ήττα του με 0-1 από τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι, στη Τρίπολη, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες ένω είχε και δοκάρι. Αυτό που ανησύχησε τον τεχνικό του Πέλοπα, Σπύρο Αργυρόπουλο, ήταν ο τραυματισμός του Τάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου του,στην κνήμη και αποχώρησε τραυματίας.

ΣΟΛΟΜΟΣ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1-0
Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, ο Σολομός επιβλήθηκε του Ισθμιακού με 1-0, με γκολ του Σοφού στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και να χάνουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Αθανασάκου, ήταν καλύτεροι στην επανάληψη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 4-4
Τα γκολ έμπαιναν βροχή στη Ξυλοκέριζα όπου σε φιλικό αγώνα ο Εθνικός Ξυλοκέριζας και η Προοδευτική Περιγιαλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το ευρύ 4 - 4.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 3-0
Ο Σαρωνικός, με γκολ που σημείωσαν οι Μπεκιάι, Μελέτης και Αυγέρης,επιβλήθηκε με 3-0 των Αγίων Θεοδώρων.

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-2
Σε φιλικό αγώνα ο Πανσολυγειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη Κορίνθου, αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, με τέρματα των Κεφιλή και Κούτρα Ι.Γ. Οι παίκτες του Νίκου Πίλιουρα όμως δεν το έβαλαν κάτω, προσπάθησαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ των Παληού και Νικολάου.