Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σίμος Κεδίκογλου... με προϋπολογισμό ασφυκτικής λιτότητας του 2011, αποφάσισαν τον τριπλασιασμό των δαπανών για το πολιτικό γραφείου του υπουργού Επικρατείας


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, κ. Σίμος Κεδίκογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την απάντηση του κ. Μόσιαλου, αντιλαμβανόμαστε ότι έχει προσωπική αντίληψη περί της εννοίας της κυβερνητικής συνέχειας επί ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, στην ουσία μας καρφώνει τον προκάτοχό του. Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά “μαχαιρώματα”  στο ΠΑΣΟΚ και πρέπει να μας εξηγήσει, γιατί στον προϋπολογισμό ασφυκτικής λιτότητας του 2011, αποφάσισαν τον τριπλασιασμό των δαπανών για το πολιτικό γραφείου του υπουργού Επικρατείας, από τις  564.400 ευρώ το 2010, στις 1.455.000 ευρώ.  Στοιχείο που αναφέρεται μέχρι σήμερα  στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (Κρατικός προϋπολογισμός 2011 – κωδικός 680). Και σίγουρα, δεν ρωτήσαμε να μάθουμε ποιος πληρώνει για το κινητό του, αλλά ούτε και για τους καφέδες που πίνει. Επίσης, δεν ρωτήσαμε για τα μυστικά κονδύλια. Αλλά ο κ. Μόσιαλος “καρφώνοντας” και πάλι τον προκάτοχό του δεν μας απαντά γιατί τα διατηρούσε. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση υποβλήθηκε κοινοβουλευτικώς και αναμένουμε με τον αντίστοιχο τρόπο μία καλύτερη απάντηση».