Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕ​Σ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, κλιμάκιο του κόμματος, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τομέα Εθνικής Άμυνας, Βουλευτή Δράμας κ. Μαργαρίτη Τζίμα, συνοδεία του Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Έβρου κ. Αλέκου Δερμεντζόπουλου και του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου κ. Σταύρου Σταυράκογλου, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του Νομού Έβρου.

Το κλιμάκιο βρέθηκε στον τόπο της φυσικής καταστροφής, όπου και συνεργάστηκε με το Γενικό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Νομού Έβρου, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το μέγεθος της καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή είναι τεράστιο. Οι δυνάμεις της πυρόσβεσης, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ζωές πολιτών και τις περιουσίες τους. Η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε επί τόπου, για να εκφράσει τη συμπαράσταση της στους κατοίκους που πλήττονται και στις δυνάμεις που επιχειρούν.
Κάνω έκκληση στην πολιτεία, να στείλει περισσότερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, για να περιοριστεί το μέγεθος της καταστροφής».