Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο Τάσος Παυλίδης στο Golden3: “Η καλή Κόρινθος δεν φοβάται κανέναν”

Το ντέρμπι της Ρόδου την καθαρά Δευτέρα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση από τους αγώνες της Football League2. Τα “ελάφια” φιλοξενούν την Κόρινθο σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά.  Ο σκόρερ του αγώνα του πρώτου γύρου, Τάσος Παυλίδης μίλησε στο Golden3 για το μεγάλο ματς τονίζοντας ότι η Κόρινθος στην καλή της μέρα δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο. Αναφέρθηκε ακόμα στα στοιχεία που... χαρίζουν άνοδο, αλλά και στην ήττα από τα Ψαχνά που έχει πεισμώσει τους πρωτοπόρους.
Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στη Ρόδο ο Παυλίδης δήλωσε στο Golden3: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ένα ματς που θα κρίνει πολλά.  Εμείς σαν Κόρινθος πάμε για τη νίκη όπως άλλωστε και σε κάθε ματς. Είναι ένας τελικός και για μας και για τον αντίπαλο. Τέτοια ματς κρίνονται στο πάθος και τη θέληση που υπάρχει. Αν είμαστε καλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Η καλή Κόρινθος δεν έχει να φοβηθεί κανένα”.
Όσο για τα “συστατικά” που πρέπει να έχει μία ομάδα για να κερδίσει την άνοδο ο Έλληνας μέσος της Κορίνθου υπογράμμισε: “Για να μπορέσεις να ανέβεις κατηγορία πρέπει να υπάρχει μεγάλη σταθερότητα σε όλους τους τομείς. Σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα αγωνιστικά πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια να έχεις και καλή άμυνα και καλή επίθεση. Μεγάλο ρόλο παίζει και η χημεία της ομάδας. Ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό τιμ. Εμείς αυτό το έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε βρει τη χημεία μας. Παίζει ρόλο και ποια ομάδα θα δείξει πιο πολύ ότι θέλει να ανέβει. Εμείς το θέλουμε πάρα. Το ξαναλέω ότι όταν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο”.
Τέλος για το αν η ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας επεσήμανε: “Η ήττα από τα Ψαχνά μας έχει πεισμώσει. Μπορώ να πω ότι μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα είδαμε κάποια από τα λάθη μας και μπορούμε να τα διορθώσουμε. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο μία ισοπαλία δεν σε κάνει να δεις όλα σου τα λάθη. Λες εντάξει, πήρα ένα βαθμό, αλλά μία ήττα σε βοηθάει να μαθαίνεις από τα λάθη”.