Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σήμερα στα Τρίκαλα και το Περιστέρι το "τελευταίο αντίο" στους δύο αστυνομικούς

Σήμερα στα Τρίκαλα και το Περιστέρι θα τελεστούν  οι κηδείες των δύο αστυνομικών ,του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη και του 23χρονου Γιάννη Ευαγγελινέλη, που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενόπλων την Τρίτη στου Ρέντη. Εκτός κινδύνου εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι άλλοι δύο αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» που τραυματίστηκαν.Ο πρώτος φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο, ενώ έχει υποστεί ισχυρό σοκ και υποστηρίζεται ψυχολογικά. Ο δεύτερος, ύστερα από την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του στη λαγόνιο φλέβα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε χθες τον αστυνομικό .
Εν τω μεταξύ, μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού, της Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος μέχρι να τελεστούν οι κηδείες των δύο αστυνομικών. Παράλληλα, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, ύστερα από εντολή του αρχηγού.
Σήμερα στις 21:00, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποιεί συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας για τη δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών στην πλατεία Συντάγματος.