Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

5.000 διαδηλωτές έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο Κολωνάκι.Το είπαν και το έκαναν! Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας.
Οι συγκεντρωμένοι, που διαμαρτύρονται για τις δύο τετραετίες διακυβέρνησης του κ. Σημίτη, φώναξαν "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα"και "ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οι κλέφτες του λαού", ενώ τραγούδησαν και τον εθνικό ύμνο.
Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή και άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Κώστας Σημίτης.Οι διαδηλωτές δηλώνουν ότι δεν καθοδηγούνται από κανένα κόμμα και την Κυριακή 6/3 δίνουν ραντεβού έξω από το σπίτι του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
  


O κ. Πεταλωτής επιτίθεται ως συνήθως στη ΝΔ:
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την προγραμματισμένη μέσω Διαδικτύου συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο, τονίζοντας ότι είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει «αγανακτισμένοι πολίτες». «Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες» σημείωσε και τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία, σε πλήρη αντίθεση με την πάγια πρακτική του ΠΑΣΟΚ, που θυμάται όλος ο κόσμος, καταδίκασε και καταδικάζει κάθε φαινόμενο και κάθε μορφής βία. Όπου και αν συμβαίνει, από όπου και αν προέρχεται, όποιον και αν στοχεύει, όποια αίτια και αν έχει, όποια πρόφαση και αν επικαλείται. Το είπαμε πολλές φορές έως τώρα και δεν παύουμε να το επαναλαμβάνουμε. Η εμμονή των κυρίων Πεταλωτή και Καρχιμάκη, στους μονότονους ισχυρισμούς τους, παρά τις αλλεπάλληλες ξεκάθαρες τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει πολιτικό θράσος. Αποβλέπει στην πρόκληση πόλωσης και φανατισμού και καθίσταται, πλέον,  ύποπτη»

antinews.gr

KAI ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


THN ΠΑΤΗΣΕ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ... ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ...
Την πάτησε. Το ΕΣΡ πήρε τηλέφωνο. Καναλάρχες και διευθυντές ΜΜΕ πήρε τηλέφωνο. Έκανε ότι μπορούσε με την Αστυνομία για να μην επιτραπεί η διαδήλωση. Έδωσε εντολή στον Πεταλωτή να αποδοκιμάσει πριν καν γίνει το συλλαλητήριο. Συμπαρέσυρε...
και τα άλλα κόμματα να μην οργανώσουν το παραμικρό. Κι όμως ο κόσμος μαζεύτηκε στο Κολωνάκι και οι περισσότεροι ήταν οικογενειάρχες αγανακτισμένοι πολίτες. Δεν άνοιξε ούτε μύτη. Και ο Σημίτης διαπίστωσε ότι για πρώτη φορά απλοί πολίτες πλησίασαν τόσο κοντά στο φρούριο την οικεία του. Την επόμενη φορά μπορεί να του χτυπήσουν το... κουδούνι!
Fimotro