Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πρεμιέρα 2ου γήρου αύριο στην Α΄ Κορινθίας



J61w1kbx
Πρεμιέρα δευτέρου γύρου  αύριο στο πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας   Κορινθίας αποτελεί η 16η αγωνιστική. Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές στην υπόθεση τίτλου και ήδη άτυποι «πρωταθλητές χειμώνα» αγωνίζονται , η μεν Κόρινθος 2006 , στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό, ο δε ΑΟ Ζευγολατιού στην έδρα του υποδέχεται την γειτονική του ομάδα του Ολυμπιακού Άσσου. Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε  ότι ο ΑΟΖ ,στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε περάσει νικηφόρα από τον Άσσο ,ενώ  η Κόρινθος ΄06  και ο Πανκαμαριακός, στο ΔΑΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2 – 2.
Στη Νεμέα  ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, τον οποίο είχε νικήσει , 2 – 0  κατά τον πρώτο  γύρο,  ενώ ο Αστέρας Δερβενίου κάνει εξόρμηση  στην Αρχαία Κόρινθο στην κόντρα του με τον Ηρακλή   Λεχαίου  τον οποίο  είχε νικήσει με 3 – 0 , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 Στο Λουτράκι ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου, που στο πρώτο γύρο είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 2 – 2 στο Βέλο, ενώ  ο Πέλοπας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κύψελο στο Συνοικισμό , τον οποίο στο Κιάτο είχε νικήσει με το ευρύ 4 – 0.



H 16η αγωνιστική
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ