Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Αρχίζει την Παρασκευή στο Δερβένι τις προβολές του ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Το διάλειμμα»


Κι αυτό το  καλοκαίρι - 9ο συνεχές- συνεπής στο ραντεβού του, ο Δημοτικός κινηματογράφος "Διάλειμμα'' του Δερβενίου, θα προσφέρει στους  φίλους της 7ης Τέχνης καλές και ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις. Ανάμεσά τους οι εξαιρετικές ταινίες "The fury", ‘’To παιχνίδι της μίμησης’’, ‘’Ο δικαστής’’,  “Interstellar”  καθώς και οι κωμωδίες ''Στα καλά καθούμενα'',  ''Θεέ μου, τι σου κάναμε'', ‘’Αφεντικά για σκότωμα 2’’ κλπ .
Φέτος η Τρίτη αφιερώνεται στους μικρούς μας φίλους (αλλά και μεγάλους) που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μια από τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων.


Ξεκινάμε την  Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, 10:00 μ.μ. με τη δραματική ταινία μυστηρίου, παραγωγής 2014, και πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ και Ρόζαμουντ Πάικ ‘’Το κορίτσι που εξαφανίστηκε’’.

Τέλος, ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς, τους φίλους του δημοτικού κινηματογράφου Δερβενίου, που στηρίξατε όλα τα χρόνια την προσπάθεια αυτή και τον αναδείξατε ως την κατεξοχήν ψυχαγωγία του τόπου μας. Ευελπιστούμε και φέτος ότι η  ανταπόκρισή σας θα είναι ανάλογη, σε πείσμα των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας.
Καλό και δροσερό σινε - καλοκαίρι !!!!

Γενική είσοδος : 5 € (Ώρα έναρξης : 10:00 μ.μ.)
Παιδικές ταινίες : 3 € (για παιδιά μέχρι 12 ετών)
(Ώρα Έναρξης παιδικών ταινιών 9:30 μ.μ.).