Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Acropolis Rally of Greece κανονικά τον Οκτώβριο

 http://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2013/06/rally-acropolis-2013-latvala-win.jpg
Ως μια χειρονομία συμπαράστασης στη χώρα μας, το Eurosport χάρισε το τέλος διοργάνωσης του φετινού Acropolis Rally of Greece.

Σε συνάντηση με τον Δημήτρη Μιχελακάκη και την Αννίτα Πασσαλή του προεδρείου της ΟΜΑΕ, το Eurosport, o κάτοχος των δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) χάρισε τα €250.000 του τέλους διοργάνωσης του φετινού αγώνα, καθιστώντας τη διοργάνωσή του εφικτή.
Το Eurosport αναγνώρισε τις προσπάθειες της ΟΜΑΕ, την καλή οργάνωση του περσινού αγώνα και το γεγονός ότι η Ομοσπονδία είχε πληρώσει η ίδια το περσινό τέλος των €170.000 (που περιμένει να της αποδοθεί κάποτε από το κράτος). Έτσι, καθώς ήθελε να διατηρήσει το εμβληματικό Acropolis Rally ofGreece στο καλαντάρι του ERC, αποφάσισε να κάνει τη φιλελληνική αυτή χειρονομία.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφαση τέλεσης του αγώνα επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΟΜΑΕ και, με την προϋπόθεση εύρεσης χορηγών ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης, ο αγώνας θα γίνει κανονικά τον Οκτώβριο σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί.