Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή των Ελλήνων -Η μόνη σωτηρία, εθνική κάθαρση με τιμωρία όλων των ενόχων-

Γράφει ο Γεώργιος Δημητράκης 

Εμφάνιση DSC00008.JPGΗ αγωνία του Ελληνικού Λαού έχει φθάσει εις το αποκορύφωμα. Ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι απειλές και οι εκβιασμοί περί εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Τίποτε το οποίο συμβαίνει εις την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι τυχαίο. Ούτε αυτό το μαρτύριο εις βάρος του Λαού μας. Ο οποίος εδώ και 6 χρόνια βιώνει μια ανθρωπιστική κρίση απίστευτης ένδειας, ταπείνωσης και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

Όμως ένα μαρτύριο είναι υποφερτό για κάθε άνθρωπο, μόνον όταν γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες οι οποίες τον έχουν φέρει σε αυτή την  οδυνηρή κατάσταση. Γνωρίζουμε όμως όλοι μας ότι εδώ και δεκαετίες ως Λαός ουδέποτε και από κανένα δεν πληροφορηθήκαμε για τα συμβαίνοντα εις την χώρα μας. Διότι αποφεύγουμε την λιτή και απέριττη γλώσσα της αλήθειας, αυτή την υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή την πραγματικότητα ενός γεγονότος. Και προσφεύγουμε εις το εύκολο ψέμα, την εξαπάτηση και τις ψευδαισθήσεις.
Όμως τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε την απλή αλήθεια, η οποία είναι και η καλύτερη. Διότι δεν μπορούμε πλέον να υφιστάμεθα την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των ειδικών και εμπειρογνωμόνων εις τις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ με το περίπλοκο ψέμα, το ατέρμονο, πολύλογο και εξεζητημένο ύφος.
Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή  και  η ανοχή του Ελληνικού Λαού. Θα πρέπει επιτέλους να αναρωτηθούμε τώρα από μόνοι μας για ποίους λόγους, μετά την χρεοκοπία της χώρας μας και την διαγραφή σημαντικού μέρους του χρέους (PSI) το Μάρτιο 2012, η χώρα μας χρεοκόπησε για δεύτερη φορά εντός 2 ½ χρόνων με ένα δανεισμό και χρέος 230 δις ευρώ, αυξάνοντας το δημόσιο χρέος και πάλιν πέραν των 340 δις ευρώ και εις το 184% του ΑΕΠ. Το οποίο δεν αποπληρώνεται εις τον αιώνα τον άπαντα. Αλλά παράλληλα επιδεινώνεται συνεχώς και η κατάσταση του Λαού μας χωρίς την παραμικρή ελπίδα για το μέλλον..  
Με την λίγη αξιοπρέπεια η οποία μας έχει απομείνει, αλλά με την δύναμη της σκέψης και της ψυχής μας για την υπεράσπιση τώρα της ανθρώπινης ύπαρξης και εθνικής υπόστασης μας, πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε. Παρόλη και την 2η χρεοκοπία, αλλά και με τις συνεχιζόμενες απειλές και εκβιασμούς περί εξόδου (Grexit, Graccident κ.λ.π.), γιατί επιμένουν oι δανειστές για  νέες δανειοδοτήσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων  ευρώ ετησίως; Αυτή η εμμονή των δανειστών αναιρεί τις διαχεόμενες ειδήσεις π.χ. φόβους περί διάλυσης της Ε.Ε. σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδος. Η όλη αυτή αντίφαση δημιουργεί τώρα εύλογες υποψίες. Ότι με την υπερχρεοκοπία της χώρας μας εντός της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. επιδιώκεται τώρα από  μερικούς δόλιους «Εταίρους(!)» μας  και ο έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος και του αναξιοποίητου μέχρις σήμερα πλούτου της.
Ο απόλυτος όμως έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης και του πλούτου της χώρας μας προϋποθέτει  για αυτούς την συνέχιση της εξάντλησης και ολοκληρωτικής υποταγής ενός καθημαγμένου λαού, με την παράλληλη διατήρηση εις την εξουσία του σάπιου και υποχείριου Πολιτικού Συστήματος. Ενός πολιτικού συστήματος εξουσίας, η ηγεσία του οποίου προστατεύεται και από το Σύνταγμα,  το οποίο είναι μοναδικό σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα με την απαράδεκτη και πρωτόγνωρη εις τα παγκόσμια χρονικά «δημοκρατική καθιέρωση» προστασίας, ασυλίας και ατιμωρησίας των πολιτικών.
Η χρεοκοπία της χώρας, χρησιμοποιείται από κύκλους των Βρυξελλών, μερικών ευρωπαϊκών πρωτευουσών και των «Θεσμών», για να τιμωρήσουν την Ελλάδα για λόγους δήθεν αντίθετους προς την «προτεσταντική ηθική» και Αρχές της Ευρώπης. Οι οποίοι αν και γνωρίζουν επί δεκαετίες τα πάντα για την πολιτική και οικονομική διολίσθηση της Ελλάδος, ως διατελέσαντες σύμβουλοι και όργανα των γνωστών Οίκων Αξιολόγησης, συνεχίζουν όμως να φορτώνουν με υπέρογκα δάνεια την χώρα μας. Αυτή η «ηθική», την οποία τώρα επικαλούνται, είναι εκείνη η οποία ως γνωστόν και αδιαμφισβήτητα ευθύνεται εις τα μέγιστα για την κατάντια και τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτό αναφέρεται τώρα ως παραίνεση προς όλους τους ντόπιους και ξένους εθελοτυφλούντες κυνικούς και ανιστόρητους δεινούς υπερασπιστές της.   
Αυτή η εμμονή  τους για παροχή νέων δανείων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά παράλληλα και οι προκλητικές επεμβάσεις εις την νέα επιλογή του Ελληνικού Λαού μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, αποκαλύπτει από μόνη της τις ύποπτες και υπόγειες διασυνδέσεις και συναλλαγές των  «διεστραμμένων ηθικογυπών» με το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, για το οποίο συνευθύνονται. Εκ του λόγου αυτού εξηγούνται τα κάτωθι:
Η επί δεκαετίες σκόπιμη ανοχή και διατήρηση ενός Συντάγματος προστασίας, ασυλίας και ατιμωρησίας των πολιτικών, το οποίο είναι όλως αντίθετο με το πνεύμα της Ευρώπης και η μεγάλη ευθύνη των Βρυξελλών και των Οργάνων της Ε.Ε. Η επί 70 χρόνια αδράνεια και αντεθνική συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος όπως διεκδικήσει το Κατοχικό Δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Αξιώσεις οι οποίες συνδέονται με την μοίρα του Έθνους μας. Η βιομηχανία παραγωγής 250 φορολογικών νόμων, 3.450 τροπολογιών και 115.000 υπουργικών αποφάσεων. Ένα φορολογικό χάος το οποίο εξυπηρετεί ως εργαλείο ένα σάπιο πολιτικό σύστημα  με την δημιουργία συστήματος διαπλοκής, διαφθοράς και συναλλαγής με ντόπια και ξένα συμφέροντα.  Η διασπάθιση και κατασπατάληση τρισεκατομμυρίων ευρώ κατά τα τελευταία  χρόνια (1981-2009), που διέλυσαν τις υποδομές τις χώρες π.χ. Δημόσια Διοίκηση, Παιδεία, Ασφαλιστικό Σύστημα και Υγεία, Επιχειρηματικότητα, Οικονομία, Παραγωγή. Αλλά εις το τέλος χρεοκόπησαν και την χώρα με ένα δυσθεώρητο, δυσβάστακτο χρέος το οποίο επέφερε την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση εις την ιστορία της χώρας μας. Με ταυτόχρονη εκροή καταθέσεων σε ξένες τράπεζες,  τώρα βάσει τις δημοσιευθείσης είδησης (15.03.2015) για αφορολόγητες καταθέσεις 800 δις ευρώ εις την Ελβετία, αλλά και οι επί δεκαετίες τεράστιες μίζες από ξένες Πολυεθνικές Εταιρίες σε πολιτικά πρόσωπα και δυσθεώρητες υπερκοστολογήσεις των έργων, μας οδηγούνε σε ένα συμπέρασμα. Ότι κατά τα τελευταία 30 χρόνια η χώρα μας μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πλυντήριο ξεπλύματος  μαύρου χρήματος. Τις συνέπειες του οποίου πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εξαιτίας της προμελετημένης αδιαφορίας και αδράνειας των Θεσμών και Οργάνων της Ε.Ε. και Ευρωζώνης.
Εις την μακροχρόνια ιστορία και πορεία της Πατρίδας μας ο Λαός μας πάντοτε αναλάμβανε με αξιοπρέπεια και θυσίες τις ευθύνες για τα λάθη του, αλλά και για τα λάθη των πολιτικών του ηγεσιών. Αλλά ποτέ δεν ευρέθηκε αντιμέτωπος με «ηγεσίες», οι οποίες για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες υπονομεύουν τώρα τα θεμέλια του Οικουμενισμού του Ελληνικού Έθνους.  
Για το καλό της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας του Λαού μας, οφείλει κάθε Έλληνας και ο τελευταίος κολλημένος εις την κομματοκρατία να καταλάβει αυτή την εμμονή να αποτύχει η Ελλάδα. Διότι η προσπάθεια να ταφεί η Ελλάδα αποσκοπεί εις την ταφή και των ανομημάτων των πολιτικών ταγών και των εξαπτέρυγων τους.
Εμείς οι Έλληνες, για την σωτηρία της Πατρίδας μας, οφείλουμε να επιμείνουμε τώρα σε μία εθνική κάθαρση και να διερευνήσουμε όλα τα σκάνδαλα, και να στείλουμε  εις την φυλακή Έλληνες και ξένους που παρανόμησαν εις βάρος της Ελλάδος. Μετά από αυτό θα αποκαλυφθούν πολλές βρώμικες συνεργασίες Ελλήνων πολιτικών και με τους Δανειστές μας.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης