Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ: 1 - 5

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ: 1-5
Χθες και ώρα 17:00, διεξήχθη στο ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, φιλικός αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ και ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ με στόχο τα έσοδα να διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.
Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν από κοντά σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο  Στράτος Αποστολάκης, ο Παύλος Γεωργέας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ,  ο  Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, Κώστας Κωνσταντινίδης και άλλοι εν ενεργεία παίκτες Α’ Εθνικής όπως και παλαίμαχοι διεθνείς.
Την προσπάθεια τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κορινθίας κ.Φάνης Κουρεμπές , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης , ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων κ.Γεώργιος Γκιώνης , εκπρόσωποι της Ιερά Μητρόπολης Κορινθίας, εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι Ταξ/ρχος Μηνάς Παπαδάκης, και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.
Τον σύλλογο «Ελπίδα» εκπροσώπησαν και ανέγνωσαν μήνυμα της προέδρου του συλλόγου κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, οι κ. Έλληνα Τζωρτζίνα και Μινέττα Αλίνα.
Ο αγώνας είχε χρονική διάρκεια δύο σαραντάλεπτα, ενώ στο ημίχρονο της συνάντησης διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των αγωνιστικών τμημάτων της σχολής ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ηλικίας 7-10 ετών.
Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ 1-5, τα γκόλ από πλευράς ΦΙΛΩΝ ΒΑΖΕΧΑ σημείωσαν οι 10’ Βαζέχα, 28’ Λυμπερόπουλος, 37’ Γεωργέας, 62’ Βασιλείου, 73’ Τζιωρτζόπουλος. Για την ομάδα του Α.Ο Λουτράκι: 19’ Δημάκης».

sfedona.gr