Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Yποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας με τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου κ Γιάννης Δ. Ανδρέου



Εμφάνιση DSC_079.JPG 
Δελτίο τύπου ανακοίνωσης υποψηφιότητας για περιφερειακές εκλογές

 Πιστεύοντας  στην δημιουργία και υιοθέτηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης, που θα δίνει διέξοδο από την σημερινή κρίση και θα στηρίζεται κυρίως στους νέους ανθρώπους της παραγωγής, στην υγιή και  καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου κ Γιάννης Δ. Ανδρέου,  αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον νέο ανεξάρτητο περιφερειακό αυτοδιοικητικό συνδυασμό του Γιώργου Δέδε Πελοποννησιακή Συνεργασία- Πρόταση Ανάπτυξης και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού κ Μαριλένα Σούκουλη και να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την διατύπωση και υλοποίηση μιας νέας πρότασης, πέρα από κόμματα και ιδεολογικές αγκυλώσεις. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας. 
Στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου δίνουμε την απάντηση στο χθες. ΔΥΝΑΤΟΙ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ -ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ –ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ. 

 Βιογραφικό:

   Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1978, γιος του Δημήτρη Ανδρέου και της Σταυρούλας Τσαρμπού. Είμαι έγγαμος με την Κωνσταντίνα Νικολοπούλου. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Κορίνθου το 1995. Αμέσως μετά σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πάτρας στην Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας.
    Μετά το πέρας των σπουδών μου το 2000 επέστρεψε στην Κόρινθο και ξεκίνησε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε.  σε τεχνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή και συντήρηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Του δόθηκε έτσι η ευκαιρία να εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερης βιομηχανίες της χώρας μας,  όπως η Motor Oil Hellas  και τα Ελληνικά Πετρέλαια, τόσο στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας, όσο και στην Θεσσαλονίκη.  Από το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Motor Oil Hellas.
    Το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Κόρινθο. Αποφοίτησε το 2011 και το 2012 ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Διοίκηση Υπηρεσιών, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
     Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου του 2010 θέτοντας υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου και οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν 1ο σε σταυρούς τοπικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Πορεία Ευθύνης του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού. Μετά την συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου τα μέλη του τον ομόφωνα ανέδειξαν Πρόεδρο του Συμβουλίου, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.
     Έχει συμμετάσχει ενεργά, καταθέτοντας τις προτάσεις του  Τοπικού Συμβουλίου, σε πλήθος δραστηριοτήτων που γίνονται στην Κόρινθο. Συμμετείχε επίσης, στην διαβούλευση για την κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Κορινθίων και έχει καταθέσει πλήθος προτάσεων για το τεχνικό πρόγραμμα του  Δήμου Κορινθίων.
     Αρθρογραφεί συχνά για θέματα τοπικού και γενικού πολιτικού ενδιαφέροντος. Στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας με τον νέο ανεξάρτητο περιφερειακό αυτοδιοικητικό συνδυασμό του Γιώργου Δέδε Πελοποννησιακή Συνεργασία- Πρόταση Ανάπτυξης.