Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ « ΘΗΣΕΑΣ » : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 15ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΡΑΤΕ Ν.Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Εμφάνιση Σ.Τ..jpg
Με απόλυτη επιτυχία κατά γενική ομολογία διεξήχθησαν οι αγώνες του 15ου Κυπέλλου Καράτε Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων το Σάββατο 29-03-2014 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας. Είχε προηγηθεί συνέντευξη και προλόγηση των αγώνων στο Δημαρχείο του Λουτρακίου ,στον τοπικό τύπο την Πέμπτη 27/03/2014. Ο αντιδήμαρχος κ. Κακούρος έδωσε το στίγμα και την σημασία τέτοιων εκδηλώσεων στον τόπο μας, ενώ στα τεχνικά και οργανωτικά θέματα μίλησαν οι κ. Γκόλιας Μάκης ,πρόεδρος Τεχνικής επιτροπής Ν. Ελλάδας ,ο πρόεδρος του ΘΗΣΕΑ κ. Τσελεπιδάκης Βασίλειος,ο πρόεδρος του Α.Σ. Καράτε Λουτρακίου κ. Τσόλης και οι προπονητές των δύο Συλλόγων.

Οι 2.000 περίπου επισκέπτες με συνοδούς ,προπονητές ,διαιτητές και οι 500 περίπου αθλητές, έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την άψογη φιλοξενία ,αλλά και διοργάνωση που τους επεφύλαξαν οι άνθρωποι του ΘΗΣΕΑ και του ΔΗΜΟΥ γενικότερα.
Η παρουσία τους έδωσε μια άλλη νότα και ζωή στην μικρή μας πόλη, ακόμη και στην αγορά των Αγ. Θεοδώρων, αλλά το κυριότερο γνώρισαν τον όμορφο τόπο μας και σίγουρα θα ξανακερδίσουμε την παρουσία τους και άλλες φορές. Τα θετικά σχόλια τα εισπράττουμε συνεχώς από ανθρώπους της Ομοσπονδίας ,από τους Διαιτητές ,τους προπονητές αλλά και τους γονείς συνοδούς και φίλους τόσο των δικών μας, αλλά και των ξένων αθλητών.
Όλοι τους συμφωνούν ότι έγινε ένα από τα ομορφότερα και πιο οργανωμένα κύπελλα Καράτε και σε πολλά σημεία η οργάνωση των αγώνων πρωτοτύπησε.
Όλη αυτή η επιτυχία μοιράζεται ισοδύναμα σε όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν.
 Το Δ.Σ. του ΘΗΣΕΑ που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης αισθάνεται υποχρεωμένο να ευχαριστήσει τους κάτωθι.
 Τον Δήμαρχο κ. Λογοθέτη και το Δημοτικό συμβούλιο που ενέκρινε την εκταμίευση ποσού για την πληρωμή των μεταλλίων και των κυπέλλων των αθλητών καθώς και των εξόδων μετακίνησης των Διαιτητών των αγώνων.
Τον αντιδήμαρχο κ. Κακούρο Ιωάννη που με τις ενέργειές του και τις επαφές που είχε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στην ουσία έφερε τους αγώνες αυτούς στους Αγ. Θεοδώρους.
Την Δημ. Σύμβουλο κ. Λέζου Σταυρούλα που με τις ενέργειες της έδωσε πολλές λύσεις στα διάφορα προβλήματα που προέκυπταν κατά την ετοιμασία της διοργάνωσης.
 Το Γραφείο Τύπου του Δήμου μας και κυρίως τους υπαλλήλους οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και δούλεψαν όχι απλά με φιλότιμο ,αλλά σαν να ήταν προσωπική τους υπόθεση η επιτυχία ή η αποτυχία της εκδήλωσης.
Τους επαγγελματίες του τόπου μας που ήδη προβάλλουμε στην ιστοσελίδα μας, διότι χωρίς τις χορηγίες τους πολλά από αυτά που έγιναν δεν θα μπορούσαν να γίνουν.
Τους είκοσι εθελοντές , οι οποίοι για δέκα περίπου ώρες όρθιοι, έκαναν το σπουδαιότερο έργο κατά την διάρκεια των αγώνων , κατευθύνοντας τους αθλητές με τον καλλίτερο τρόπο, δίνοντας συνεχή ροή στους αγώνες.
Τους γονείς των αθλητών μας, οι οποίοι ετοίμασαν τα εδέσματα τους χυμούς και τους καφέδες, τα οποία ο Σύλλογός μας προσέφερε σε όλους τους Διαιτητές ,προπονητές και εργαζομένους για την εκδήλωση αυτή.
Τον γιατρό μας κ. Κωνσταντάκη Κων/νο ο οποίος άλλη μια φορά προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του όλη την διάρκεια των αγώνων.
Το τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αγ. Θεοδώρων με τους Σαμαρείτες του και το ασθενοφόρο ,που όπως πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν .
 Το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Θεοδώρων που πρόσφερε για την διοργάνωση 50 σάντουϊτς.
 Το market ΣΠΑΚ Λουτρακίου και τους κ. Πέτρου Απόστολο και Παναγιώτη για τα νερά που μας προμήθευσαν.
Τους κ. Τσαούση Βασίλειο και Δήμητρα καθώς και την αθλήτριά μας Νίκη Κεχαγιά ,για την οικονομική τους βοήθεια αναλαμβάνοντας προσωπικά, έξοδα της εκδήλωσης.
Τον κ. Κάτσικα Γιάννη που όχι μόνο έφτιαξε και πρόσφερε ,αλλά και κρέμασε όλα τα πανό και ταμπέλες της εκδήλωσης ,αλλά και του Συλλόγου μας.
Τον ηλεκτρολόγο μας και μέλος του Δ.Σ. του ΘΗΣΕΑ κ. Γιαρίκα Γεώργιο για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και όχι μόνο(εθελοντής κ.λ.π.).
Τον ηλεκτρονικό κ. Μενέλαο Μενελάου για την μικροφωνική εγκατάσταση.
Τον ταμία μας κ. Πάνου Στάθη που η βοήθειά του σε όλους τους τομείς ήταν καταλυτική για την διεξαγωγή των αγώνων.
Τέλος το κανάλι TOP-CHANEL της Κορίνθου για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Την εκδήλωση εκτός των ανωτέρω ,τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους αθλητές οι κάτωθι επίσημοι.
 Ο αντιδήμαρχος κ. Μουζάκης Αθανάσιος, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημ. Σύμβουλος αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γκιώνης Γεώργιος, ο υποψήφιος Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάμου Δημήτριος, η υποψήφια Δήμαρχος κ.Καλλιμάνη-Κοτσώνη Ντίνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος ,οι τοπικές Δημ. Σύμβουλοι κ. Ρούλα Βλαστάρη και Παντούδη Αικατερίνη, η Δημ.Σύμβουλος και Διευθύντρια του Γυμνασίου Αγ.Θεοδώρων κ. Πρωτόπαπα Μαρία, η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας εξωραϊστικών Συλλόγων Αγ. Θεοδώρων κ.Τερχίνογλου Χριστίνα, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Νικολάου Σωτήρης και Ράτης Σπύρος, η Διευθύντρια του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Θεοδώρων ,καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Αγ. Θεοδώρων και πρόεδρος του Α.Σ. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ κ.Μαυροματίδου Θεώνη ,η Διευθύντρια του Β΄ Δημοτικού σχολείου Αγ. Θεοδώρων κ. Χαλούλου Παναγιώτα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων κ. Μποζίκης Αγγελος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Σταμούλη Δήμητρα, ο δημοσιογράφος κ. Δενδρινός Νικόλαος,ο πρόεδρος του Α.Σ. καράτε Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Τσόλης , ο πρόεδρος Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρων κ. Κάτσικας Ιωάννης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Β΄ Δημοτ. Σχολείου Αγ. Θεοδώρων κ. Ντέρος Γιάννης.

Ο Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ για άλλη μια φορά, αναδείχθηκε πολυνίκης Σύλλογος , με 84 μετάλλια (32 χρυσά, 21 αργυρά και 31 χάλκινα) να κοσμούν τους λαιμούς των αθλητών του.
Ο Δάσκαλος και προπονητής του ΘΗΣΕΑ κ. Νικολούδης Στρ. φανερά ικανοποιημένος τόσο από την αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας ,αλλά και από την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των αγώνων τους συγχάρηκε και τους ευχήθηκε με την βοήθεια του Θεού πρωτιές σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια όμως αξίζουν οι βοηθοί ,Τσελεπιδάκη Μάλαμα ,Μπαλτζή Βασιλική ,Νικολούδη Ντένια, Κων/νου Αργύρης και Κρεμμύδα Μαριάννα οι οποίοι συνεχώς βοηθούσαν τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας, στο να βγεί ο Σύλλογός μας ,πάλι πρώτος. Συγκινητική η στιγμή που ο Δάσκαλος αφιέρωσε στους δύο μικρούς πρωταθλητές Λάμπρο και Φαίδρα Μάτου τους αγώνες αυτούς ,λόγω του ότι θα έφευγαν για Ελβετία, ακολουθώντας τους γονείς τους στην ανεύρεση ενός καλλίτερου <<αύριο>>. Οι μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου τους σήκωσαν στα χέρια και φώναζαν ρυθμικά το όνομά τους ,μιας και είχαν χαρίσει πάμπολλες διακρίσεις στον ΘΗΣΕΑ ,παρόλο το μικρό της ηλικίας τους.
 Εμφάνιση 15o ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΝΔ ΕΛΛΑΔΑΣ&ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.jpg


              Για  την  Ιστορία οι  αθλητές  του Συλλόγου  μας  που  <<έβγαλαν>>  μετάλλιο  ήταν  οι  κάτωθι: 








Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΚΑΤΑ
KUMITE
1
ΚΡΕΜΜΥΔΑ Μ.
1Η
1Η
2
ΜΑΤΟΣ Λ.
1Η
1Η
3
ΓΚΟΓΚΑ Χ.
1Η
1Η
4
ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗ Μ.
2Η
1Η
5
ΚΑΤΣΙΚΑ Κ.
1Η
2Η
6
ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ε.
1Η
2Η
7
ΜΑΤΟΥ Φ.
1Η
2Η
8
ΤΣΑΟΥΣΗΣ Χ.
2Η
1Η
9
ΓΚΟΓΚΑ Ε.
1Η
2Η
10
ΠΑΝΟΥ ΣΤ.
3Η
1Η
11
ΦΕΝΤΟΡΟΒΑ Α.
1Η
3Η
12
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ.
1Η
3Η
13
ΜΠΡΑΙΛΑΣ Χ.
1Η
3Η
14
ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΣΠ.
3Η
1Η
15
ΧΟΝΤΑΙ Λ.
2Η
2Η
16
ΜΠΡΑΙΛΑΣ Κ.
2Η
2Η
17
ΚΑΠΠΟΥ Χ.
2Η
3Η
18
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ Κ.
3Η
2Η
19
ΠΡΕΣΣΗΣ Π.
3Η
3Η
20
ΚΥΡΙΑΚΗ Ε.
1Η
-
21
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
1Η
-
22
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.
-
1Η
23
ΠΙΚΡΟΥ Γ.
1Η
-
24
ΛΑΓΑΚΗ Ν.
1Η
-
25
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.
1Η
-
26
ΚΟΚΟΛΑΚΗ Λ.
1Η
-
27
ΝΤΟΒΑ Μ.
1Η
-
28
ΠΙΠΕΡΟΥ Μ.
-
1Η
29
NECHITA C.
1Η
-
30
ΓΩΓΟΥΛΗΣ Α.
-
1Η
31
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.
1Η
-
32
ΦΛΑΜΟΣ Ι.
-
1Η
33
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
1Η
-
34
ΤΣΑΟΥΣΗ Α.
-
1Η
35
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Α.
2Η
-
36
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ.
2Η
-
37
ΣΤΑΜΟΥ Ε. ΤΟΥ Κ.
2Η
-
38
ΡΟΝΙΑ Χ.
2Η
-
39
ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ Α.
-
2Η
40
ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ Α.
-
2Η
41
ΤΣΑΟΥΣΗ Σ.
-
2Η
42
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
-
2Η
43
ΓΙΑΡΙΚΑΣ Γ.
2Η
-
44
ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤ.
3Η
-
45
LUKAI D.
3Η
-
46
ΜΠΟΛΟΧΑΝ Ρ.
3Η
-
47
ΠΕΤΡΟΥ Α.
3Η
-
48
ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
3Η
-
49
ΣΤΑΜΟΥ Ε. ΤΟΥ Χ.
3Η
-
50
ΓΟΓΟΛΑΣ Μ.
3Η
-
51
ΛΟΝΤΟΣ Χ.
-
3Η
52
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
-
3Η
53
ΠΕΝΤΡΙΝΙ Α.
-
3Η
54
ΠΡΕΣΣΗΣ Ε.
3Η
-
55
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Ν.
3Η
-
56
ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
3Η
-
57
ΜΑΝΤΑΔΑΚΗ Μ.
-
3Η
58
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Δ.
-
3Η
59
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ Κ.
3Η
-
60
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ Ε.
3Η
-
61
ΣΤΑΜΑΤΗ Κ.
3Η
-
62
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Σ.
3Η
-
63
ΤΕΡΖΗΣ Σ.
3Η
-
64
ΦΙΝΑ Α.
3Η
-