Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Λαζόπουλος: Αντί για οδηγίες διάσωσης, έχει… τσόντα

Lakis-Lazopoulos
Με μια συνέντευξη-ποταμό στο ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News”, ο Λάκης Λαζόπουλος περιγράφει με τον δικό του τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα.
“Μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο και ξέρεις. Από κάτω είναι το σωσίβιο, από πάνω το οξυγόνο και το χαρτί περιέχει τις οδηγίες διάσωσης. Τώρα ζούμε μια κατάσταση, όπου το σωσίβιο είναι από πάνω, το οξυγόνο το έχει κρύψει η γριά, και την ώρα που πας να δεις τις οδηγίες διάσωσης, πάνω έχει μια τσόντα.
Η Αριστερά έγινε φοβική, το ΠΑΣΟΚ φαγώθηκε αφού έφαγε τον αγλέουρα, η Δεξιά ούτε ξέρει τι Δεξιά είναι, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διατυπώσει μια νέα άποψη που διαρκώς λειαίνει, για να γίνει πιο βατός.
Αλλά όσο πιο καθαρά θέσεις τα θέματα, ο κόσμος που βρίσκεται στο σκοτάδι θα δει όποιον ανάψει ένα πραγματικό φως. Αν αναβοσβήνεις τη λάμπα, μια έτσι, μια αλλιώς, δεν δημιουργείς σήμα δυνατό στον κόσμο. Θέλουμε καθαρά μηνύματα.
Δεν είναι αποδεκτό να παρακολουθούμε με απάθεια την καριέρα του Κουβέλη, κατά δήλωσή του Αριστερός, να μπαινοβγαίνει σαν το φτηνής προέλευσης προφυλακτικό στην κυβέρνηση. Να δείχνει στερητικό σύνδρομο εξουσίας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι ο “Άδωνις της Αριστεράς”

ysterografa.gr