Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Στάση στο Καμάρι έκανε ο Παννεμεατικός - Ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε 1 - 0 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Το απόλυτο σερί γιά τον Πανεμεατικό έσπασε καθώς κατά την σημερινή  8η  αγωνιστική του
το πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας έχασε στο Ξυλόκαστρο με 1 - 0  από τον φορμαρισμένο Πανκαμαριακό
Με την νίκη αυτή η ομάδα  του Καμαρίου ξέφυγε  κοντά από την επικίνδυνη ζώνη και ανήλθε στη 10η θέση στην Βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά , ο Πανεμεατικός, παρά την ήττα του  στο Ξυλόκαστρο  εξακολουθεί να προηγείται , όμως νίωθει την "καυτή ανάσα" του Α.Ο. Λουτρακίου που ακολουθεί στον πόντο.
 Ανώτεροι ειδικά στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι, είχαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Πιλιαφάς είδε τον Κεμαλάι να μπλοκάρει την εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου παίκτη των γηπεδούχων, παράβαση που υπέδειξε ο κ. Πάγκας μετά από χέρι του Σγούρου,
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 30’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιώζου, ο Τσιπάς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, της άλλαξε ελάχιστα πορεία και την έστειλε στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι και σε ανατροπή του Σιώζου από τον Μαρτίνο.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Σιώζο (ειδικά στο α’ μέρος), σπουδαίοι και αλάνθαστοι οι Δεσποτέλης, Τουμπανάκης, Γουίλιαν, ενώ εξαιρετική δουλειά έκαναν και οι Σπέρτος, Πιλιαφάς, χωρίς βέβαια κάποιος να υστερήσει.
Από την πλευρά του Παννεμεατικού, διασώθηκαν οι Κεμαλάι, Τσιωτάκης και Σγούρος. 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Τουμπανάκης, Ραχανιώτης, Γουίλιαν, Δεσποτέλης, Σκούρας, Σπέρτος (86’ Καφαντάρης), Ενό (74’ Μανώλης), Τσιπάς, Πιλιαφάς, Σιώζος (90’ Κλουτσινιώτης Ν.)

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κωστούρος, Σγούρος, Μαρινός, Κυριάκος, Τσιωτάκης, Μαρτίνος, Παππάς, Παλυβός (81’ Τζας), Παπουτσής, Μυργιώτης

Χωρίς νικητή έληξε ο  ποδοσφαιρικός "πόλεμος" ανάμεσα σε Λουτράκι και Κιάτο  καθώς οι ομάδες των δύο πόλεων στίς μεταξύ τους αναμετρήσεις  η Αναγέννηση με τον Α.Ο. Λουτρακίου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με τον Πέλοπα Κιάτου έμειναν στο 1 - 1. H  αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πέλοπα έγινε στα Εξαμίλια. Η ομάδα του Κιάτου πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λίλιο στο 25΄, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 77΄ όταν ο
ο Μπαστούνης έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και σύμφωνα με τον βοηθό Σπηλιώτη, πέρασε τη γραμμή, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 1-1, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των ανθρώπων του Κιάτου.
Στα άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός του Κορδαλή στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε ζαλάδες, αλλά χωρίς κάτι το ανησυχητικό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Τρανούδης, Αγγέλου, Κορδαλής (80’ λ.τρ. Κεντροθανάση), Βλάσσης, Κριαράς, Μπαστούνης, Παπαδημητρίου, Μπασιώτης (46’ Μαυρέλης), Φραγκάκης, Θεοδωρόπουλος
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Αλινάνι (60’ Χότζα), Συρίγος (60’ Γερονικολός), Τσαμασλίδης, Σταύρου, Σελλάς, Τζαναβάρας, Κατσιάπης (7’ λ.τρ. Παλογιαννίδης), Λίλιος, Μιχαλόπουλος, Πράττος

Η 8η αγωνιστική ήταν η αγωνιστική του 1-1, καθώς με το ίδιο σκορ τελείωσαν και οι αναμετρήσεις Ελλάς Βέλου - Κύψελος και Θύελλα Πετρίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου.
 Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι, ο Αστέρας επικράτησε με 1 - 0 επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, ενώ οι Άγοι Θεόδωροι εοεβλήθησαν  με το 3-1  απέναντι στο Σπαθοβούνι. Τέλος ο Πανσολυγειακός κέρδίσε στα "χαρτιά" το εντός έδρας τρίποντο επί του Σαρωνικού Γαλατακίου , που έχει αποχωρήση από το πωτάθλημα.

 8η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                1 - 1
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΚΥΨΕΛΟΣ                                                    1 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ           1 - 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                          1 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ     1 - 0
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                           3 - 1
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                            1 - 0
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ             3 - 0 α.α.

H Βαθμολογία
( Σε 8 αγώνες)


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
16 -  2
21
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
16 -  2
20
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
11 -  5
16
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
  8 -  3
16
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
15 -11
16
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
16 -  8
15
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
15 -  8
13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
13 - 10
13
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
12 - 12
11
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
11 - 14
10
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
  7 - 10
10
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
11 - 13
8
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
10 - 12
8
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
  4 - 16
3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
  6 - 21
3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
  0 - 24
-2