Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

“Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις”, η υπογραφή στην προκήρυξη για τη δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

irakleio1
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση “Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις”, ανέλαβε την ευθύνη τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.
Στη 18σελιδη προκήρυξη η οργάνωση εξηγεί τους λόγους της συγκεκριμένης ενέργειας, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η επίθεση έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.
Όπως αναφέρουν, «η δολοφονία Φύσσα αποτελεί σημείο καμπής ως αποκορύφωμα της δολοφονικής καμπάνιας της Χρυσής Αυγής, που έχει επιδοθεί συστηματικά σε δολοφονίες και ξυλοδαρμούς μεταναστών, εργαζομένων, αριστερών, αντιεξουσιαστών, και όλα αυτά με την πλήρη κάλυψη της “δημοκρατικής” αστυνομίας».
Συνεχίζοντας, αναφέρουν ότι «η επιλογή να χτυπήσουμε τα αναλώσιμα των βουλευτών και όχι τους ίδιους συνιστά το εξής τελεσίδικο μήνυμα: Τώρα όποιος τους προσεγγίζει είναι συνυπεύθυνος. Το ίδιο και οι επιχειρηματικοί κύκλοι που στηρίζουν τις αγαθοεργίες τους».
«Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών» αναφέρουν, «ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου που είχε δηλώσει ότι μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν».
Θυμίζουμε πως στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Συντάκτης του zougla.gr πήγε στο σημείο και βρήκε τη σακούλα, μέσα στην οποία υπάρχει φάκελος και USB, που παραδόθηκε στην Αντιτρομοκρατική που την εξετάζει.
Λίγο αργότερα, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για γνήσια προκήρυξη.

ysterografa.gr