Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Γκολ και θέαμα για ΑΕΚ, 5-0 τον Άγιο Νικόλαο

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/b448e380388f1fe26860bb33073c0b0f_L.jpg?v=1
 Ακόμα ένα ήρεμο απόγευμα για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία 5-0 του Αγίου Νικολάου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το παιχνίδι με τον Δέλλα να επιλέγει την ενδεκάδα που δοκίμαζε τις τελευταίες ημέρες. Το ξεκίνημα όμως, ήταν μέτριο για την Ένωση καθώς δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της.
Ακόμα και με τη μέτρια αυτή εικόνα όμως, έφτασε σε δύο τέρματα. Στο 18’ ο Πεταυράκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αγίου Νικολάου ανοίγοντας το σκορ με ωραίο πλασέ. Στο 43’ ο Γροντής κέρδισε το πέναλτι με τον Ντακόλ να διπλασιάζει τα τέρματα της ΑΕΚ.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Ντακόλ έκανε το 3-0 με ωραίο πλασέ, ενώ στο 73’ ο Πλατέλλας μετά από ασίστ του Γεωργέα επέστρεψε στα γκολ για το 4-0.
Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντακόλ ο οποίος στο 83’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Αργυρίου, με καρφωτή κεφαλιά, ολοκληρώσε το χατ-τρικ και το πάρτι στο ΟΑΚΑ για να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του.