Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συγγνώμη σε Τσιχρτιτζή από Ολυμπιακό Άσσο που θέλει να τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές 50-50.

Συγγνώμη σε Τσιχρτιτζή από ΆσσοΑνακοίνωση με την οποία ζητούν συγγνώμη προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ έβγαλε η ομάδα του Ολυμπιακού Άσσου, για τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς, με τον Ηρακλή Λεχαίου, την περασμένη Κυριακή.
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, κ. Μιχάλη Τσιχριτζή για τα όσα άσχημα ακούστηκαν προς το πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός Άσσου – Ηρακλής Λεχαίου, να πούμε ότι ήταν έναν μεμονωμένο περιστατικό και ότι δεν θα ξανασυμβεί.
Θεωρούμε τιμή μας το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, επέλεξε τον συγκεκριμένο αγώνα να παρακολουθήσει και να δώσει το παρόν στο γήπεδό μας.
Είναι ευπρόσδεκτος όποτε το επιθυμήσει να βρεθεί και πάλι και θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να τονίσουμε ότι το περιστατικό που συνέβη, ήταν η κακιά στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τέτοιες ενέργειες».
 
Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός Άσσου εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τα σφυρίγματα των διαιτητών, στις μέχρι τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ζητά να είναι πιο προσεκτικοί απο εδώ και πέρα, ώστε να μην υπάρχουν λάθη.
«Δε ζητήσαμε να μας ευνοήσουν οι διαιτητές με τα σφυρίγματά τους, αλλά απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν 50-50. Είμαστε ένα ιστορικό σωματείο και ζητάμε τον απαραίτητο σεβασμό. Δεν θέλουμε σφυρίγματα υπέρ μας, αλλά απλά ίση μεταχείριση Ελπίζουμε πως από εδώ και πέρα, οι διαιτητές θα είναι περισσότερο προσεκτικοί στις υποδείξεις τους».