Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΣ Κορινθίας: Δικαίωση, ευχαριστίες και αιχμές από τον Μιχάλη Τσιχριτζή

f-epslogo 
Μετά τη απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της παράταξης του Παναγιώτη Λαμπρινού, η διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για δικαίωση.
Η νέα διοίκηση του Μιχάλη Τσιχριτζή, ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του για μια ακόμη τετραετία ευχαριστεί τη πλειοψηφία των σωματείων για τη στήριξη τους, ενώ αφήνει αιχμές κατά της παράταξης του Λαμπρινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Συνεχίζει το έργο της  η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας υπό την προεδρία του Μιχάλη Τσιχριτζή, μετά την  απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει  ο συνδυασμός Νέα Πορεία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαμπρινό και τις ευλογίες της συμμαχίας Σπύρου Νίκα και Βασίλη Γκαγκάτση.

Μετά την δικαίωσή μας νιώθουμε εκ νέου την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πλειοψηφία των σωματείων της ΕΠΣ Κορινθίας που συμπαραστάθηκε στον δίκαιο αγώνα μας, που μας τίμησε με την ψήφο της και μας ανέδειξε νικητές, δίνοντάς μας ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε το παραγωγικό μας έργο.

Έτσι τελειώνει η ταλαιπωρία των σωματείων της Κορινθίας μετά την αδυναμία των ηττηθέντων να αναγνωρίσουν την ήττα τους και την λυσσαλέα προσπάθεια, ενάντια στην επιθυμία του εκλογικού σώματος να συνεχίσει η Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου το εποικοδομητικό έργο της που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ένας συνεχής αγώνας για την προάσπιση και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνικών σωματείων.

Ταλαιπωρώντας αφάνταστα τα ποδοσφαιρικά σωματεία η περίεργη αυτή συμμαχία των δύο παλαιών προέδρων, είχε κατορθώσει να εκδώσει  προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία, η νέα διοίκηση του Μιχάλη Τσιχριτζή, που επικράτησε στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, δεν μπορούσε  να ασκεί πράξεις διοίκησης έως την εκδίκαση της  κύριας αγωγής.

Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που στηρίξατε τον αγώνα μας, που υψώσατε το ηθικό σας ανάστημα και αντέξατε τις απειλές και τις πιέσεις συγκυριακών και ετερόκλητων συμμαχιών, που ελάχιστα νοιάζονται για την πρόοδο της κοινωνίας και για ένα καθαρό ερασιτεχνικό άθλημα.

Δικηγόρος της παράταξης του Παναγιώτη Λαμπρινού ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο παλαιός πρόεδρος της ΕΠΟ,  ενώ την σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας  εκπροσώπησε η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ με επικεφαλής τον κ. Θόδωρο  Κουρίδη".