Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ένα δυνατό τεστ στο Θώδειο, ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 2-1 της Κορίνθου.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι "οράνιε" έκαναν την ανατροπή, σε ένα ματς που είχε ρυθμό, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δημήτρης Μαγκαφίνης και Νίκος Μεσολόγγης έκαναν τις δοκιμές που ήθελαν και έβγαλαν τα συμπεράσματα τους εν όψει της συνέχειας, με την Κόρινθο να ετοιμάζεται πλέον για το δυνατό τεστ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος, το ματς πήγε κυρίως στη δύναμη και δεν είχε ιδιαίτερα αξιόλογες φάσεις, μπροστά από τις εστίες. Καλύτερη στιγμή από πλευράς ΑΟΛ με το δοκάρι του Χρυσαφίδη στο 25'. Με δοκάρι απάντησε η Κόρινθος στο ξεκίνημα της επανάληψης, με ένα δυνατό σουτ του Τσορμπατζίδη (48').

Ο ρυθμός ανέβηκε στην επανάληψη και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 58' με ωραίο πλασέ του Αμπαδιωτάκη. Δέκα λεπτά μετά ο Δημάκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 και στο 75', μετά την πάσα του Μαυρέλη, ο Ζερβός (ΦΩΤΟ) απέφυγε τον Κόντη, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ:
Μητσόπουλος, Γεώργαρης, Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Γιαννακούλης, Αντωνίου, Πέτρου, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζερβός. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Παινέσης, Δημάκης, Καλλάς, Σπέτσης και Μίχας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Κόντης, Ντερτιλής, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τσορμπατζίδης, Μανιάτης, Μπέρκοβιτς, Τσίτσης, Αμπαδιωτάκης, Κερμενίδης, Γκεοργκίεφ. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καρβούνης, Καφαντάρης, Λούβρης, Κουλός, Χαρίτος.