Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Πάρτι» των νέων του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0

Το πρόγευμα του ντέρμπι των «αιωνίων» είχε χρώμα «ερυθρόλευκο». Ο Ολυμπιακός κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Παναθηναϊκό 3-0, για το πρωτάθλημα Κ-20 της Super League και έδωσε το μήνυμα για τον αυριανό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκη».
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Λυκογιάννης, που πέτυχε δύο γκολ, στο 6' και στο 78' ενώ ενδιάμεσα για τους «ερυθρόλευκους» σκόρερ είχε χριστεί και ο Ρουγκάλας (50').
Οι παίκτες της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού, δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντισταθούν στις ορέξεις των αντιπάλων τους, που είχαν και δοκάρι στο 17' με τον Μ. Σιώπη.
Ο αγώνας ήταν για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20, με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αποσπάται από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, στους 11 βαθμούς.
Ολυμπιακός (Στορκ): Χουτεσιώτης, Βούρος (48' Λεάντρο), Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Γκούτσιος, Σιώπης Μ, Σιώπης Δ, Παπασσάβας, Γκίνο, Παιδάκης (62΄Δημακάκος), Ιωαννίδης.
Παναθηναϊκός (Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Βόσδου (46' Ρισβάνης), Μαρινάκης, Σκούφος, Μυρθιανός (52' Κουσίδης), Αναστασόπουλος, Δώνης (61' Καστράτι), Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Θαναηλάκης