Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Θα τους γ….. όλους! (video)



kasidiaris[1] Έξω φρενών ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης από το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν άφησαν τον ίδιο, τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους οπαδούς του κόμματος να κινηθούν κατά των διαδηλωτών, που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο στη Χερσόνησο.
«Θα τους γ….. όλους. Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κασιδιάρης σε έναν από τους επικεφαλής της αστυνομίας.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έμεινε σε αυτό, αλλά απείλησε ότι θα μηνύσει τους αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».
Προκλητικός εμφανίστηκε και ο Χρήστος Παππάς στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο, καθώς έκανε αναφορά σε ένα από τα λάβαρα που υπήρχαν εκεί: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια σήκωσε τη σημαία της 21ης Απριλίου με τους φίλους της Χρυσής Αυγής να τον αποθεώνουν!

Video

 



ysterografa.gr