Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η Τούμπα... βγάζει πρωταθλητή. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19.30)


Το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα δείξει αν ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο στη μάχη του τίτλου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στο +11 από τον ΠΑΟΚ και θα τους... δώσει από τον Νοέμβριο το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο δικέφαλος που μετράει μόνο νίκες στην Τούμπα είναι έτοιμος να πλησιάσει στους 5 βαθμούς.
Το ντέρμπι της Τούμπας επισκιάζει όλα τα άλλα ματς της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που εκτός από τους τρεις βαθμούς, οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν για το γόητρο.
Η παρουσία του Κοντρέρας δίνει διαφορετικό χρώμα στον αγώνα. Ο Χιλιανός, λογικά, θα βρίσκεται στον πάγκο αφού ο Ζαρντίμ αναμένεται να εμπιτσευτεί τους Μανωλά και Σιόβα.
Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους Γκαρσία, Γεωργιάδη και στον τιμωρημένο Χακόμπο. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να συνεχίσει το απόλυτο εντός έδρας σερί του. Μετράει 7 νίκες στην Τούμπα στο πρωτάθλημα και στο Europa League.
Ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να πάρει τη νίκη, εκτός του ότι θα φτάσει στο +11 από τον αντίπαλο του θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της περιόδου 1966-67 με 11 νίκες και 1 ισοπαλία μετά από 12 αγώνες.
Οι πιθανές ενδεκάδες
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έττο, Λίνο, Κατσικάς, Βιβιάν, Κάτσε, Λάζαρ, Ρόμπερ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λόρενς.
Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Αμπντούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA