Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αχαϊα:Διχάζει τους γονείς, η αναφορά διευθυντή σχολείου στη Χρυσή Αυγή!


Ο διευθυντής του σχολείου, καλείται το μεσημέρι να δώσει εξηγήσεις για την αναφορά που έκανε στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου...
Συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο θα έχει το μεσημέρι ο διευθυντής σχολείου του ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας, που φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού πως... θα καλέσει την Χρυσή Αυγή για τα προβλήματα του σχολείου του.
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το είπε χαριτολογώντας και μάλιστα στο πλευρό του βρίσκονται αρκετοί γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν μετά την λήξη της τελετής όταν ο διευθυντής ρωτήθηκε από γονείς τι θα γίνει με το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Ο διευθυντής φέρεται να είπε τα εξής: Δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως πρέπει να ζητήσουμε από τη Χρυσή Αυγή να φτιάξει την αίθουσα"; Η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργή κάποιων γονιών, αλλά και τις επιδοκιμασίες κάποιων άλλων.

Στο θέμα παρενέβη χθες και ο υφυπουργός Παιδείας ο οποίος χαρακτήρισε την φράση αυτή, "ατόπημα" από την πλευρά του διευθυντή.

newsit.gr