Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τατούλης κατά «Χρυσής Αυγής» και Αριστεράς


Την τιμωρία όλων εκείνων που εκτρέπονται των νόμων, είτε προέρχονται από την Ακροδεξία είτε προέρχονται από την Αριστερά, ζητεί -σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr- ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, με επιστολή του προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια. Αφορμή τα τελευταία γεγονότα, τα οποία διαδραματίστηκαν στην Καλαμάτα, με μέλη της «Χρυσής Αυγής» να απομακρύνουν μετανάστες από τα φανάρια των δρόμων.
Στην επιστολή του, ο Π. Τατούλης σημειώνει πως στο θέμα της μετανάστευσης φταίει και η Αριστέρα, «που άφησε την χώρα ξέφραγο αμπέλι, χωρίς καμία μεταναστευτική πολιτική», αλλά και η «Χρυσή Αυγή», η οποία με τους προπηλακισμούς μεταναστών «υποτίθεται ότι φέρει κάτι ριζοσπαστικό, ενώ πρόκειται απλώς για μια αποτυχημένη συνταγή από ένα ζοφερό παρελθόν».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισημαίνει στον υπουργό πως εξαιτίας της δύσκολης κοινωνικοοικονομικής κατάστασης της χώρας τα ιδεολογικά άκρα, - Αριστερά και Δεξιά που: α) έχουν μετατρέψει τη χώρα σε «θέατρο συγκρούσεων συμμοριών» και β) βρίσκουν την ευκαιρία να καταλύσουν το κράτος δικαίου, «φορώντας το μανδύα η μεν Αριστερά του "προοδευτισμού", η δε Δεξιά του "εθνικοσοσιαλισμού". Και στις δύο περιπτώσεις, ο μανδύας ντύνει τον ίδιο ακριβώς "λύκο"».