Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Κόρινθο: Έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, όχι νέοι φόροι

Η επιλογή στις εκλογές είναι ο δρόμος της ευθύνης από τη μία και ο δρόμος της ανευθυνότητας από την άλλη, τόνισε το πρωί από την Κόρινθο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, όπου επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο, ξεκινώντας την περιοδεία που πραγματοποιεί σήμερα στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας.
Πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη και να διαπραγματευθούμε. Αυτό το είχε πει η ΝΔ από την αρχή και τώρα το «τιτιβίζουν» οι πάντες, επισήμανε ο κ. Σαμαράς.
Σε μια εποχή, που ακόμα και η Κίνα στρέφεται στον ιδιωτικό τομέα εμείς γυρίζουμε σε εποχές βαθέως ΠΑΣΟΚ με τους Τσοχατζοπολικούς στη βιτρίνα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ αφήνοντας αιχμές για συνεργάτες του κ. Τσίπρα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την έλλειψη ρευστότητας και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως «η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, όχι νέοι φόροι, όχι άλλη ανεργία, χρειάζονται συμμαχίες».
Ο κ. Σαμαράς τόνισε μάλιστα πως «λέμε όχι σε εκείνους που τυχοδιωκτικά τάσσονται κατά των λύσεων» και επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και ενότητα.
Συγκεκριμένα, ο κ.Σαμαράς δήλωσε ότι: «Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας. Όχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός. Και σήμερα, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο. Ευχαριστώ πάρα πολύ».
Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο τη πόλης της Κορίνθου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.