Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ Τάσος Τσανεκλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ως γνήσιο πατριωτικό δημοκρατικό κόμμα προτάσσει τη διασφάλιση της λαϊκής κυριαρχίας όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 1 του Συντάγματος, που πρεσβεύει την ευνομία και την ισονομία, που λειτουργεί θεσμικά με αιρετά όργανα και που απευθύνεται σε συνειδητούς πολίτες που δεν ανέχονται την κοροϊδία του να αποφασίζουν άλλοι γι' αυτούς.
Οι εκλογές της 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ είναι το σημαντικότερο ορόσημο για την ΕΛΛΑΔΑ. Για το αν θα προχωρήσουμε μπροστά η αν θα μείνουμε εγκλωβισμένοι στην "μέγγενη "της γερμανικής βαρωνίας και των εταίρων της!
Η ΕΛΛΑΔΑ μας ενώνει!!!Δεν έχουμε την πολυτέλεια να "διυλίζουμε των κώνωπα"! Το ΟΡΑΜΑ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του κ.Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ για μια ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ είναι το κοινό μας ΟΡΑΜΑ.
Στη σημερινή φιλική και έντιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Πρόεδρο του κινήματος κ. Πάνο Καμμένο καταθέσαμε το πρόγραμμα των 30 σημείων - θέσεων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.
Αυτό το πρόγραμμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ είχε θετική ανταπόκριση από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μιας και περιέχει πάρα πολλά κοινώς αποδεκτά σημεία και μας δίνει το έναυσμα για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία που δεν αφαιρεί από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ την αυτοτέλεια του.
Στις 17 Ιουνίου 2012 θα πραγματώσουμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε ολόκληρη την Επικράτεια.